Apex Legends'ın Yeni Videosunda Wraith'in Geçmişine Bakış Atıyoruz

Respawn bu işte giderek iyi olmaya başlıyor

Apex Legends'ın yeni etkinliği Voidwalker geçtiğimiz günlerde başladı. Pek çok yeni içeriğin oyuna eklendiği etkinliği Wraith'e odaklanacağı da önceden açıklanmıştı. Bu sebeple pek çok oyuncunun beklediği yeni Stories from the Outlands videosu yayınlandı.

Videonun içerisinde Wraith'in geçmişine ufak bir bakış atmış oluyoruz. Bir laboratuvara giriş yapan Wraith, önce kendi ismini daha sonra kendisini bu hale dönüştüren bilim adamının ismini arıyor. Birkaç sahne sonra ise bu karakterin başka bir evrenden gelen başka bir Wraith olduğunu öğreniyoruz.


Aynı oyunda da olduğu gibi Wraith'in portal açabilmesi için belirli bir süre beklemesi gerekiyor. "Paralel" Wraith sayesinde tutulduğu laboratuvardan kaçmayı başaran karakterimiz, dışarıya attığı ilk adımda Apex Legends'ın meşhur Kings Canyon haritasının inşa edildiğini görüyor.

Voidwalker etkinliği iki hafta daha devam edecek. Etkinlik sırasında harita üzerinde farklı değişiklikler bulunacak. Armed and Dangerous adı verilen oyun modunun Apex Legends'a eklendiğini de hatırlatalım. Bu mod içerisinde sadece pompalı tüfek ve keskin nişancı silahları kullanılabilecek.

Videonun içerisinde gördüğümüz Wraith kostümünün etkinlik boyunca satın alınabileceğini de belirtelim.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum