Aquaman'in Yazarı, Elm Sokağında Kabus'u Tekrar Gündeme Getirdi

Freddy Krueger, yine geri dönüyor.

Elm Sokağında Kabus serisi, korku filmi severler için çok önemli bir yere sahiptir. Fakat son yıllarda seriyle ilgili yaşanan gelişmeler hayranları hayal kırıklığına uğratıyordu. 2010 yılında çıkan filmin başarısızlığını konuşmaya gerek bile yok. Fakat son dönemde gelişen olaylar, Freddy Krueger'ın geri dönüşü için çok olumlu sinyaller veriyor. Aslında ilk kez 2015 yılında ortaya çıkan haberde David Leslie Johnson-McGoldrick'in yeni bir reboot filmini yazdığı yönündeydi. Fakat son 3 senede buna dair başka gelişmeler duyamadık. Şimdi Aquaman'in de çıkmasının ardından ünlü yazar tüm konsantrasyonunu A Nightmare on Elm Street'e vermiş olabilir.

McGoldrick konuyla ilgili verdiği son demeçte projenin hala hayatta olduğunu belirtti. Aquaman'ın tanıtımı sırasında Elm Sokağı ile ilgili gelen soruya, "Tabii ki halen çalışmalar devam ediyor. Fakat bu demek değil ki filmi hemen görebilirsiniz, şu an için hiçbir şey kesin değil." cevabını verdi. İlk kez 1984 yılında Wes Craven tarafından yazıp yönetilen A Nightmare on Elm Street ya da ülkemizde bilinen adıyla Elm Sokağında Kabus, o tarihten itibaren yaklaşık 35 senedir büyük bir korku filmi kültü haline geldi. O dönem için kadrosunda Johnny Depp, John Saxon,Robert Englund gibi isimleri barındıran yapım peşinden birçok devam filmini de beraberinde getirdi.

Böyle bir reboot projesi gündemdeyken ilk film sırasında henüz 21 yaşında olan Johnny Depp de belki projeye geri döner. Hem büyük bir ismin de duyurulmasıyla filmin reklamı daha iyi yapılabilir. Tabii bunun için önce McGoldrick'in senaryoyu bitirmesi ve filmin resmen duyurulması gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum