Arcane'in Yeni Sezonu 2024'ten Önce Gelmeyecek

Beklemeye devam

Riot Games patronu Nicolo Laurent, League of Legends anime serisi Arcane'in yeni sezonunun henüz hazır olmadığını söyledi. Dizinin bu sene ekranlara gelmesi beklenmiyor, 2024 yılında ise ne zaman izleyebileceğimiz belirsiz.

İlk sezonun müthiş başarısının ve Animasyon dalında kazanılan Emmy ödülünün ardından Netflix ikinci sezona onay vermişti, ama o onay haberinin ardından 2. sezona dair hiçbir şey duymadık desek yeridir.

Arcane dizisi 6 Kasım 2021'de yayınlanmıştı, yani bu seneyi es geçtiklerinde neredeyse sezonun üzerinden 2.5 sene geçmiş olacak.

Laurent şunları söyledi:

"Çin'e uçmadan önce 2. sezonun üçüncü bölümünü izledim, yani bu konuda ilerleme kaydediyoruz. Henüz hazır değil ve bunun iki nedeni var. Birincisi, kalite istiyorsunuz, acele etmek istemiyorsunuz ve bu da zaman alıyor. Yani bu iyi bir neden. Kötü neden ise, dürüst olmak gerekirse, 1. sezonun başarılı olup olmayacağını bilmiyorduk... Eğer bunu bilseydik 2. sezona çok daha erken başlayabilirdik ama bilmiyorduk, bu yüzden biraz bekledik ve şimdi bunun bedelini ödüyoruz, bu yüzden ne yazık ki bu yıl hazır olmayacak."

İşte size resmi ağızdan açıklama. Şimdi gel de 2024'ü bekle.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum