Ark: Survival Ascended Sürpriz Bir Şekilde Çıktı

Henüz erken erişimde

Studio Wildcard, Survival Ascended projesini duyurduğu günden beri yoğun tepki alıyor. Oyuncuların büyük bir kısmı standart Ark: Survival Evolved'un bir nevi "remake'i" olan bu versiyonu daha ucuza almak istiyordu. Bunun üzerine projenin geçtiğimiz aylarda ertelenmesi iyice kafaları karıştırmıştı.

Tartışmalı proje, dün akşam düzenlenen Xbox Partner Showcase esnasında sürpriz bir çıkış gerçekleştirdi. Seriyi Unreal Engine 5 motoruna taşıyan yeni oyun, 1 Kasım'a kadar 343.80 TL'ye satın alınabilecek. Lakin oyuncular şimdiden oyunun optimizasyonundan pek memnun değil.

Ark: Survival Ascended'ın Steam sayfasına göre oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde Nvidia RTX 3080 ekran kartı ve 32 GB RAM görünüyor. Fakat bazı oyuncular yeni nesil sistemlerine rağmen oyundan 30FPS aldıklarını dile getirmiş. Hatta yapılan 47 yorumun sadece yarısı olumlu görünüyor.

Bizim için bir diğer önemli detay ise oyunun fiyatı. Şu anda 343.80 TL'ye alabileceğiniz oyun, 20 Kasım itibariyle karşımıza 45 dolar olarak çıkacak. Eğer Studio Wildcard bu fiyatta bir değişim yapmazsa, oyunun fiyatı 1.200 lirayı aşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum