ARMA III'ün Tac-Ops DLC'si Çıktı ve Oyuna Üç Yeni Senaryo Görevi Ekliyor

DayZ'yi de böyle hızlı ve temiz şekilde geliştirseydiniz keşke. 

 Bohemia, ARMA III'ü geliştirmeye ve diri tutmaya devam ediyor. Tac-Ops DLC'si oyuna eklendi ve 11,50 TL fiyatla Steam üzerindensatışa çıktı. Tac-Ops ile birlikte oyuna üç yeni görev eklendi ve bu görevlerin ortalama oyun ömrü de yaklaşık sekiz saati buluyor. 

ARMA III'ün bu yeni DLC'sinde yapay zekanın çok kaliteli olduğu ve ekstradan planlama, strateji kasma gerektiği belirtilmiş. Eh, tabii görevler yeni olduğu için bir yabancılık çekeceğimiz aşikâr, ama bir süre sonra bu görevler de tek düze gelecektir. Yine de ARMA III görevlerini arkadaş grubuyla ve taktiksel şekilde yapmanın keyfi de bir başka tabii. 

Bu görevleri farklı bölüklerin gözünden oynama şansımız var ve böylece aynı görevi farklı bakış açılarıyla oynayıp, farklı şekilde değerlendirme raporu alabiliyoruz. Tac-Ops'un üç yeni görevinin kısa tanımını ve fragmanını hemen aşağıda bulabilirsiniz Oyungezerler:

Beyond Hope - East Wind savaşından dokuz yıl sonra geçen bu görevde Altis ve Stratis Cumhuriyeti'ni iç savaş kasıp kavuruyor.
Stepping Stone - East Wind Krizi'ni çözmek için gönderilen NATO destek kuvvtleri stratejik olarak büyük bir öneme sahip olan Malden Adası'nı ele geçirmek zorunda.
Steel Pegasus - Nato Kuvvetleri, Altis'in işgali sırasında ikinci bir cephe açıyor!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum