Artık PC'de Mortal Kombat 11'i Baştan Sona 60 FPS Oynayabilirsiniz

NetherRealm'in yapmadığını bir oyuncu yaptı

Mortal Kombat 11'i PC'de oynuyorsanız oyunun çeşitli kısımlarda 30 FPS'ye kilitlendiğini fark etmişsinizdir. Detaya girecek olursak oyun yakın çekim Fatal Blow ve Fatality anlarında sınır olarak 30 fps'ye düşüyordu, ayrıca ara sahneler ve Kyrpt da yine 30 FPS kilidine sahipti.

Endri Lauson tarafından hazırlanan bu mod sayesinde artık bu sınırı kaldırmak mümkün, yani oyunu baştan sona kadar 60 FPS oynamanız mümkün. Mod bununla da sınırlı kalmıyor, menülerde ve Krypt'ta ekranın sağındaki ve solundaki siyah kısımları da kaldırarak 21:9 ultrageniş monitörlere tam destek sunuyor.

Lauson, oyunun Krypt kısmının optimizasyonunun çok kötü olduğunu ve en güçlü PC sistemlerimde bile 60 fps yakalamanın zor olduğunu belirtiyor, ama 60'a çıkamasa da 30'da kilitli kalmasından iyidir.

Modu kullanmak için tek yapmanız gereken şey şuradan indirmek, FpsCapRemover_by_Endri_v1.001.exe dosyasını çalıştırdıktan sonra oyunu başlatmak. Artık oyun içindeyken F11 tuşuna basarak 30 fps sınırı kaldırabilir, F10 tuşuyla da siyah kısımlardan kurtulabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum