PlayStation'da Kazanılan Kupalar Hediye Çekine Dönüştürülebilecek

Kupa demek para demek

PlayStation'da kupa peşinde koştuğunuz saatler meğer boşuna değilmiş, meğer onca kupayı yalnızca eşe, dosta, arkadaşa sergilemek için kazanmıyormuşsunuz sevgili Oyungezerler. İlk etapta Amerika'da uygulanmaya başlayan program diğer bölgelerde de aktifleştirildiği taktirde bundan sonra kazandığınız kupaları PlayStation Store'da kullanabileceğiniz hediye çeklerine dönüştürebileceksiniz.

PlayStation Rewards programı bir süredir ortalıktaydı ama kupaları gerçek hediye çekine dönüştürebilme özelliği gelene kadar öyle pek de dikkat çekici bir yanı yoktu. Şimdiyse oyuncular Gümüş, Altın ve Platinum kupalarını ilk önce puana çevirebilecek, sonra da bu puanlarla hediye çeki alabilecekler. Elbette buradan kazanacağınız öyle aman aman bir miktar değil ama yine de hiç yoktan iyidir. 100 gümüş kupayı 100 puan, 25 altın kupayı 250 puan, 10 platinum kupayı ise 1000 puana çevirebileceksiniz. Her 1000 puan karşılığında da PlayStation Store'da harcayabileceğiniz 10$'ınız olacak.

10 platinum kupamın karşılığı 40 liracık mı, bu nasıl iş diye düşünmeyin. Nasılsa bu oyunları oynuyor ve kupalar kazanıyorsunuz, yani fazladan bir iş yapmış olmayacaksınız. Karşılığında da mağazada kullanabileceğiniz çeklere sahip olmak hiç de fena değil bence.

Başta da söylediğim gibi sistem ilk olarak Amerika bölgesi için aktifleştirilmiş durumda ama Sony'nin diğer bölgeleri görmezden geleceğini hiç sanmıyorum. O yüzden yakın bir zamanda sizin kupalarınız da değerlenecektir, siz şimdiden hazırlığınızı yapın, kazanması kolay olan kupaları falan bir not alın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum