Artık Super Mario'nun Da Battle Royale Oyunu Var

99 Mario, tek bir kazanan...

Evet, sonunda bu da oldu. Battle royale furyası Super Mario dünyasını da ele geçirmeyi başardı. Geliştirilen bu mod ile birlikte klasikleşmiş Super Mario Bros oyunu, herkesin aynı anda oynayabileceği “Mario Royale’e” dönüştürülmüş.

Mario Royale’in geliştiricisi InfernoPlus, klasik Super Mario oyununu her tarayıcı üzerinde çalışabilecek hale getirmiş. Bedava olan bu oyuna resmi sitesi üzerinden giriş yapabilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Tabi InfernoPlus’ın geliştirdiği Mario Royale, bildiğimiz battle royale oyunlarından biraz farklı. 99 oyuncunun aynı harita üzerinde sona ulaşmaya çalıştığı oyundaki amaç Bowser’ı yenen ilk kişi olmak. Rakiplerinize müdahale etmek için ise biraz çabalamanız gerekiyor.


Öncelikle oyundaki güçlendirmelerin sadece bir kişiye gittiğini belirtelim. Yani mantar içeren bloğa ilk giden kişi bu mantarı alabiliyor. Aynı şey oyun içerisindeki tüm güçlendirmeler için geçerli.

Peki ama rakiplerimizi nasıl eliyoruz? Fiziksel olarak dokunamadığınız rakiplerinize Koopa kabuğu fırlatarak ya da özel güçlendirmeleri kullanarak oyundan eleyebiliyorsunuz. Örneğin bir Yıldız güçlendirmesi aldığınızda dokunduğunuz her oyuncuyu öldürme şansı buluyorsunuz.

Nintendo’nun bu tarz üçüncü parti yazılımlardan pek hoşlanmadığını söylemek gerek. Yani oyun ilginizi çektiyse en kısa zamanda siteye uğrasanız iyi olur zira yakın zamanda siteyi yerinde bulamayabilirsiniz.

Yapımı için üç hafta harcanan Mario Royale, HTML5 ve Java kullanarak yazılmış ve gamepad desteği de mevcut.

YORUMLAR
Bestespiller
22 Haziran 2019 15:52

Keşke sitenin linkini ekleseydiniz, kolaylık olurdu

edenknight
17 Haziran 2019 20:01

Tetris'te bile varsa Mario'nun neyi eksik?

Parolamı Unuttum