Assassin's Creed Odyssey'in Yeni Videosunda Medusa İle Kapışıyoruz

Taş olursun, taş

Ubisoft'tan yeni bir Assassin's Creed Odyssey videosu geldi ve Medusa Avı ismindeki bu videoda kahramanımızı adım adım Medusa görevinin peşindeyken izleyebiliyoruz. Hatırlarsanız Gamescom'da Kassandra'nın Medusa'yla savaştığı kısımları da içeren 25 dakikalık bir video yayınlanmıştı ama bu seferki hem daha özet niteliğinde, hem de anlatıcı bizi oyunda karşımıza çıkacak olan bu görevin detayları hakkında bilgilendiriyor.

Aşağıda izleyebileceğiniz beş dakikalık oynanış videosunda ana karakterimizin birbirinden fiyakalı hareketlerini izleyebilir ve yılan saçlı, güzeller güzeli (!) Medusa için üzülebilirsiniz. Videoda da söylendiği gibi bu ve benzeri kapışmalar yüksek level karakterler için tasarlanmış durumda ve yine anlatıcının söylediğine göre Medusa'yla aramızda romantik bir şey olması da mümkün değil :)

Videoda görevi nereden aldığımız, Medusa'nın inini bulmaya çalışırken karşılaşacaklarımız da gayet hoş biçimde anlatılmış. Hatta hedefimize ilerlerken oyun dünyasında karşımıza çıkacak ve dikkatimizi dağıtacak şeylerden de örnekler verilmiş. Gerek videonun kendisi, gerekse Assassin's Creed Odyssey gerçekten de çok güzel görünüyor.

Assassin's Creed Odyssey, 5 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum