Assassin's Creed Odyssey'nin Oynanış Videosu Yayınlandı - Çıkış Tarihi Belli Oldu

This is Sparta!

 Artık sıza sıza bir hâl olan Assassin’s Creed Odyssey, nihayet Ubisoft’un E3 2018 konferansında Resmi olarak tanıtıldı.

Assassin's Creed Odyssey, bizi MÖ 431 ve 404 yılları arasında Atina ile Pelopenez Birliği arasında geçen ‘Peloponez Savaşı’na götürecek. Oyunda bir erkek bir de kadın toplam iki oynanabilir karakter yer alacak. Kassandra ve Alexios adındaki bu iki Spartalı, çocukluklarından beri savaşçı olarak yetiştirilmişler. Oyunun başında hangi karakterle oynamak istediğimizi seçeceğiz ama hikâye her iki karakter için de aynı olacak.

Ubisoft bu sefer diyalog sistemine çok önem vermişe benziyor. Tıpkı klasik bir rol yapma oyunu gibi, Odyssey'nin diyaloglarında karşımıza birden farklı yol çıkacak ve verdiğimiz kararlara göre hikâye şekillenecek.

Odyssey’nin aşağıda izleyebileceğiniz oynanış videosunda, Origins’le olan benzerlikleri dikkat çekiyor. Ama Mısır’dan Sparta’ya geçiş ve mimami değişiklikler oyunun atmosferine yeni bir soluk kazandırmış gibi.

Origins benim geçen sene en çok zevkle oynadığım oyunlardan biriydi. Her ne kadar serinin yine her yıl farklı oyun çıkarma döngüsüne girecek olması biraz hâyâl kırıklığına uğratmış olsa da, ne yalan söyleyeyim, Origins 2’ye hayır demem.

Assassin’s Creed Odyssey, 5 Ekim 2018'de PC, PS4 ve XB1 için raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum