Assassin's Creed Origins'in 20 Dakikalık Xbox One X Videosu Enfes Görünüyor

Oyun beklentileri karşılayacak gibi duruyor

Assassin's Creed Origins yılın en merakla beklenen oyunlarından biri ve tüm yeni nesil platformlarda çıkacak olsa da özellikle Xbox One X'in ayrı güvendiği bir oyun. İngiltere'nin önde gelen oyun mağazalarından GAME'in YouTube kanalında yayınladığı videoda da bunun sebebini açıkça görebiliyoruz sevgili Oyungezerler.

Yirmi dakika süren ve tamamen oynanış görüntülerinden oluşan bu Assassin's Creed videosu Xbox One X'te 4K olarak kaydedilmiş ve üzerinde konuşma bile olmayan ham video olarak beğenilerimize sunulmuş. Videonun aslı yüksek çözünürlüklü olduğu için 720p izlerseniz farkı göremeyebilirsiniz, o yüzden mümkün olduğunca yüksek çözünürlükte ve hatta imkanınız varsa 4K olarak izlemenizi öneririm. O zaman görsellerin neden beğenildiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Açıkçası ben gördüklerimden gayet memnun kaldım.

Videoda kontrol ettiğimiz kartalı da görüyoruz, karakterimizi yüzerken ve dalarken de. Hatta arada ekipman ve yetenek geliştirme menülerine bile göz atıyoruz. Yetenek geliştirme menüsü daha önce de öğrendiğimiz gibi üç farklı oyun stiline yönlenmemizi sağlıyor, bunlar Savaşçı (Warrior), Kahin (Seer) ve Avcı (Hunter). Tek bir yetenek ağacına bağlı kalmak zorunda değiliz, yetenekleri istediğimiz gibi seçip ortaya karma bir karakter de çıkarabiliyoruz. Tamamen oyunu nasıl oynamak istediğimize göre seçim yapacağız yani.

Assassin’s Creed Origins 27 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum