Assassin's Creed Origins'in Yeni Fragmanı Assassin Kardeşliği'nin Doğuşunu Anlatıyor

Tüylerim diken diken oldu.

Ubisoft'un en başarılı oyun serilerinden biri olan Assassin's Creed'in son oyunu Origins bu ay sonunda raflardaki yerini alacak. Tabii bu süreçte de bol bol Assassin's Creed Origins fragmanına maruz kalacağız ve açıkçası benim bundan bir şikayetim yok. Oyun dünyasında Ubisoft gibi kaliteli sinematikler hazırlayan çok az firma var.

> Assassin's Creed Origins'in Dosya Boyutu Belli Oldu
> Ekim Ayında Hangi Oyunları Oynasak?

Assassin's Creed serisini pek sevmeyen biri olarak ne zaman fragmanlarını izlesem kesinlikle gaza geliyorum ve bu fragman da farklı bir etki yaratmadı. Yine çok başarılı bir çalışma var ortada. Kahramanımız Bayek'in son Mejay olduğunu öğreniyoruz ve Assassin Kardeşliği'nin doğuşunu tüylerimiz diken diken izliyoruz. Mejay, Mumya filmlerini izlemiş Oyungezerler için yabancı bir kavram değil, ancak oyunda biraz daha farklı kullanılmış. Ubisoft'un tanımında Eski Mısır'daki elit bir polis gücü olduğu söyleniyor. Yani Assassin Kardeşliği'nin kökeni Eski Mısır'a kadar gidiyor ve burada başlıyor.

Assassin's Creed Origins'i PC, PS4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz. Assassin's Creed serisinin son oyunu 27 Ekim'de oyuncularla buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum