Assassin's Creed: Origins'ten İlk Görsel Sızmış Olabilir

Sızmalar başladı, devamı da gelecek gibi

Sızıntılar bir kez başladı mı durdurmak mümkün olmuyor biliyorsunuz. Yeni Assassin's Creed oyununun isminin Origins olacağını ve sonbaharda yayınlanacağınıduyurduğumuz haberin üzerinden henüz 48 saat bile geçmemişti ki yine Reddit kaynaklı yeni bir sızıntı haberi aldık. Buna göre shoutoutstoashraf isimli Reddit kullanıcısı yeni oyundan ilk görseli paylaşmıştı! Tabi bu paylaşım devasa bir ilgi görünce o da çareyi diğer sızıntı kaynakları gibi hesabını kapatmakta buldu. Elbette Ubisoft görselin gerçekliğiyle ilgili sorulara henüz cevap vermiyor ve bu da anlaşılabilir bir durum ama ben bu görselin de gerçek olduğunu düşünüyorum.

Aşağıda göreceğiniz resim muhtemelen oyunun ana karakterini gösteriyor ve karakterimiz büyük ihtimalle Nil nehrinde kayıkla ilerliyor (büyük de olsa kayık, kayıktır). Sol üst köşeden karakterimizin içinde bulunduğu görevin isminin Assassinate the Crocodile, yani Timsahı Öldür olduğunu görüyoruz. Hedefimiz ise Shadya'yı Khenut'un villasına kadar takip etmek. Bu noktada hemen tarih bilgilerimize ve wikipediaya başvuruyoruz (zaten bu da wikipedia'nın aslında ne kadar önemli bir bilgi kaynağı olduğunu da bir kez daha gösteriyor). Khenut milattan önce 2375-2345 yılları arasındaki Beşinci Hanedan döneminde yaşamış Mısır kralı Unas'ın karılarından biri.  

Bu görselden sonra oyunun Antik Mısır'da geçeceğine inanmayan kalmamıştır sanırım. Yine önceki haberimizde söylediğimiz gibi bu resimdeki karakter de hem kalkan, hem de yay taşıyor. Dolayısıyla bu iki sızıntının da birbiriyle tamamen uyumlu olduğunu görebiliyoruz. 

Geriye kalan tek şey artık Ubisoft'un oyunu resmi bir duyuruyla açıklaması, böylece biz de sızıntı peşinde koşmaktan kurtulmuş oluruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum