Assassin's Creed Filminin Sadece %35'i Geçmiş Zamanda

%35 yeterli mi?

Assassin's Creed filminin tıpkı serinin oyunları gibi hem şimdiki zamanda hem de geçmişte geçeceğini biliyorduk, tahmin ediyorduk. Filmin fragmanı da bunu onayladı.

Serinin hayranlarının kafasını kurcalayan çok önemli bir soru vardı tabii. "Neden Kanye West'in müziği?" dediğinizi duyar gibiyim, ama o değil. "Hikayede geçmiş zaman ve şimdiki zaman dengesi nasıl sağlanacak, yapımcılar bunu başarabilecek mi?", pek çoğumuzun kafasına takılan en büyük sorulardan biri bu. Filmin baş yapımcısı Pat Crowley, IGN'e konuştu ve hikayenin sadece %35'inin geçmiş zamanda yer alacağını söyledi. Filmin %65'i ise şimdiki zamanda geçecek. Oyunlar bildiğiniz üzere hep geçmişi taban alıyor, nadiren bizi şimdiki zamana taşıyordu. Filmde ise tam tersi olacak. 

Konuyla ilgili olarak başrolde yer alan Michael Fassbender da bir açıklama yapmış. Tecrübeli aktör, "Oyunda olan bazı şeylere kesinlikle büyük saygı göstereceğiz. Ancak oyunun üzerine yeni şeyler de katmak istiyoruz. Neticede biz bir video oyunu yapmıyoruz. İzleyicilere sinematik bir tecrübe sunmak istiyoruz. Haliyle hikayeye yeni şeyler katmamız gerekli." şeklinde konuştu.

Assassin's Creed, Türkiye'de 23 Aralık 2016'da vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum