Assassin’s Creed Mirage Sızıntıları Devam Ediyor

Ubsioft gösterimine kadar daha neler gelecek bakalım :)

Uzun süredir sıradaki Assassin’s Creed oyunlarıyla ilgili iddialar gündeme geliyordu. Geçtiğimiz hafta bu oyunlardan Assassin’s Creed Mirage ile ilgili bir sızıntı geldi, sonrasında Ubisoft da oyunu resmi olarak duyurdu ve 10 Eylül’de oyunun geniş bir gösteriminin yapılacağını ilan etti.

Ama sızıntılar devam ediyor; oyun hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Assassin’s Creed oyunlarıyla ilgili sızıntı bilgiler paylaşan Youtube hesabı j0nathan; AC Mirage hakkında da bazı bilgiler aktarmış durumda.

Oyun Bağdat’ta geçecek -ki bu bilgi daha önce de pek çok kez dile getirilen bir bilgiydi. Şehirde her biri kendine has bir boss ile gelecek olan 4 bölge bulunacak. Oyunun, serinin temel mekaniklerine dönüş yapacağı da söyleniyor; fırlatma bıçakları, çatılarda saklanmalar ve kalabalık ortamlar geri dönüyor. Mirage’ın, 2014 yılında çıkan AC Unity’deki gibi ekranı NPC’lerle dolduracağı iddia ediliyor :) Ayrıca bazı suikastlar ağır çekim olacakmış, özellikle de havadan süzülüp gerçekleştirdiklerimiz.

Ubisoft’un AC Mirage gösterimi 10 Eylül’de gerçekleştirilecek. Bakalım bu bilgiler ne kadar teyit edilecek ve bunların yanına ne gibi bilgiler eklenecek, merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum