Assassin’s Creed Odyssey'in 2. Ek Paketinin Son Bölümü 16 Temmuz’da Geliyor

Judgment of Atlantis ile birlikte artık yoluna sonuna geldik…

Assassin’s Creed Odyssey, geçtiğimiz yıl zorlu rakiplerin, başarılı oyunların arasında kendisinde bahsettirebilen bir yapım olmuş, oyun severlerin beğenisini kazanmıştı. Halihazırda da keyifle oynamaya devam ettiğimiz oyunlardan. En azından bir süre daha böyle devam edecek gibi. Zira Fate of Atlantis bölümlerinden üçüncüsü (ve sonuncusu) Judgment of Atlantis, iki hafta sonra çıkıyor.

Malumunuz Ubisoft, önce Legacy of the First Blade ile ana hikâyeyi genişletmiş; geçtiğimiz aylarda da paketlerden ikincisi The Fate of Atlantis’in ilk iki bölümünü paylaşmıştı.

The Fate of Atlantis’in ilk bölümü Fields of Elysium’da Persephone ile yüzleşirken, ikinci bölüm Torment of Hades'de adından da tahmin edilebileceği üzere Hades’in karşısına çıkıyorduk. Şimdi sıra Poseidon’a gelmiş durumda.

Judgment of Atlantis, 16 Temmuz’da çıkıyor. Bakalım bu hikayenin finali nasıl olacak. Takipteyiz.

YORUMLAR
DanteXE
4 Temmuz 2019 21:32

Season Pass hala duruyor. Oğlum ne çok oyun çıktı son zamanlarda ya bi' oturup başlayamadım bile. Ama müthiş oyun ama berbat Assassin's Creed.

Armorsuit
4 Temmuz 2019 18:18

Ubisoft un son zamanlarda çıkarttığı en başarılı oyundur kendisi. Çok beğenerek oynadım ve hala oynuyorum. Bakalım Hikayeyi nasıl sonlandıracaklar.Bu arada yeni üçlemenin 2. oyunuda böylece biterken 3. ve son oyun nasıl olur çok merak ediyorum .

Parolamı Unuttum