Assassin's Creed: Syndicate Yıl Sonunda Geliyor

Resmi duyurudan önce yeni detaylar sızdı.

Yeni Assassin's Creed oyunuyla ilgili ilk resim ve teaser videosu geçtiğimiz gün elimize geçmişti.

Polygon 12 Mayıs'ta Ubisoft'un resmen duyuracağı oyunun bazı satış materyallerine ulaştı. Hatırlarsanız geçtiğimiz yılın sonlarında Ubisoft'tan sızdırılan bilgilere göre oyun Assassin's Creed: Victory adındaydı ve Ubisoft da bunu doğrulamıştı. Görünüşe göre isimde değişikliğe gidilmiş. Oyunumuzun yeni ismi Assasin's Creed: Syndicate ve 2015'in Noel sezonunda bizlerle olacak.

Assassin's Creed: Syndicate Londra'da, Sanayi Devrimi döneminde geçecek (1760-1820) Ulaşılan materyallerde yazan tanıma göre Syndicate:

Milyonlarca oyuncuyu Sanayi Devrimi'yle baş döndürücü bir şekilde yeniden yaratılan Londra'ya götürerek görmeden inanmayacakları bir oyun dünyasıyla harmanlayacak.

Başrolümüz ise Jacob Frye adında bir suikastçı. Oyuncular GameStop'tan erken sipariş verdiklerinde Jacob'ın oyunda takacağı kolyenin bir kopyasına sahip olacaklar. Kolye, bir şilin şeklinde bozuk para (Şilin: Eski bir Britanya para birimi).

assassins-creed-syndicate-silin-kolye

Assassin's CreedKuzey Amerika sitesinde de dün bir yeniliğe gidilerek muşta resmi eklendi. Silahın arka planındaki tahtanın üzerinde 'Sadakatten doğan güç', 'Hayatta taktığımız zincirleri döv', 'Tanrı kraliçeyi korusun' ve bir kuş çiziminin yanında 'Rooks' yazılarını görüyoruz (Rooks kelimesi ekin kargaları anlamına geliyor ama kişi ismi olması daha muhtemel).

Assassin's Creed: Syndicate ile ilgili Ubisoft'un gerçekleştireceği tanıtım 12 Mayıs'ta, Türkiye saatiyle 19:00'da.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum