Assetto Corsa Competizione'in Grafiklerini Gerçek Hayattan Ayırmak Zor

Efsanevi yarış pistinin detayları sizi şaşırtacak

KUNOS Simulazioni, Belçika'nın Spa'dan sonraki en ünlü pisti Circuit Zolder'ı yeni oyunu Asetto Corsa Competizione'ye eklemeye hazırlanıyor. Firma bunu kutlamak adına oyun içi görüntüleri ve gerçek pisti kıyaslayan fotoğraflar yayınladı.

Fotoğraflar KUNOS'un orijinaline ne kadar yaklaşabildiğini gösteriyor. Bununla birlikte bu fotoğraflarda firmanın oyuna ekleneceğine dair söz verdiği ray tracing efektlerinin bulunmadığını da belirtelim. Yani oyun içi görüntü oyunun son halinde bambaşka bir hal alacak.

Asetto Corsa Competizione, detaylar üzerine titreyecek bir yarış simülasyonu olacak. Sürücüler, takımlar, otomobiller ve pistlerin en detaylı şekilde verileceği oyun Unreal Engine 4 motorunu kullanıyor. Yüksek kaliteli render'lar ve değişken hava koşulları ile fark yaratmaya çalışacak oyun, türünün en realistik oyunu olma niyetinde. Motion Capture teknolojisi kullanılarak oyuna eklenen bazı animasyonlar, oyunculara gerçekten direksiyonun başındaymış gibi hissettirecek.

RTX efektlerinin oyuna ne zaman ekleneceğine dair henüz kesin bir bilgi yok. Öte yandan oyunun hala erken erişimde olduğunu da belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum