ASUS, AMD X570 Serisi Yeni Anakartlarını Duyurdu

Karşınızda ROG, ROG Strix, Prime, Pro ve TUF Gaming serileri

AMD, Zen 2 mimarisini yeni nesil PCI Express® 4.0 (PCIe) bağlantısıyla bir araya getiren 3. nesil Ryzen CPU’larla geri dönüyor. Yeni işlemciler önceki nesillere göre daha fazla bant genişliği ve performans sağlıyor ve ASUS, bir dizi yeni modelle X570 yonga seti için hazır.

Serinin en üstünde Crosshair VIII modelleriyle Republic of Gamers yer alıyor. En talepkar hız aşırtmacılara ve oyunculara uygun olan bu modeller, sistemin tüm performans potansiyelini elde etmeyi sağlıyor. ROG Strix serisi ekstra özelliklerin bir kısmıyla birlikte şık görünüme ve güçlü performansa odaklanıyor.


TUF Gaming ise sıkı testlerden geçen yapısıyla vazgeçilmez özellikleri uygun fiyatlarda sunuyor. Sade stil ve dikkatle seçilmiş özellikleri tercih edenler ise Prime ailesine yönelebiliyor. Bu seri, yoğun kullanıcılar için yeterli gücü sunuyor. Bu yöndeki yeni Pro serimize dahil olan, Ryzen işlemcilerle uyumlu anakartlar da ciddiiş istasyonları ve yaratıcı profesyoneller için ideal gücü sağlıyor.

ROG serisi hakkında daha fazla bilgiye ASUS ROG web sitesinden ulaşılabilir, tüm teknik özelliklerin yer aldığı satın alma rehberi ve tüm X570 anakart modellerinin görüntülerine ise Edge Up ASUS adresinden erişebilirsiniz

  • ROG Crosshair VIII serisinde Crosshair VIII Formula, Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) ve Crosshair VIII Impact modelleri yer alıyor. ROG Strix Gaming serisi Strix X570-E, StrixX570-F ve Strix X570-I anakartlardan oluşuyor.
  • ASUS X570 serisinde Pro WS X570-ACE, Prime X570-PRO ve Prime X570-P; TUF Gaming X570 serisinde ise TUF Gaming X570-PLUS ve Wi-Fi özellikli TUF Gaming X570-PLUS modelleribulunuyor.
  • ROG X570 anakartlar daha fazla güç aşamasına sahip gelişmiş güç devresine, verimli aktif soğutmaya, bu nesil ROG anakartlar için ekstra hızlandırma sunan özel OptiMem teknolojisineve Wi-Fi 6 (802.11ax) bağlantısına sahip
YORUMLAR
Parolamı Unuttum