ASUS Republic of Gamers 10 Yaşında

Asus ile oyun deneyimi

ASUS, oyuncular için tasarladığı Republic Of Gamers serisinin 10. Yılı için sevilen e-sports takımları ve oyunseverlerin katıldığı bir kutlama gerçekleştirdi.

14 Aralık’ta Dorock XL Kadıköy’de gerçekleşen gecede Kaan Kural ve Pascal Nouma sahnede kozlarını paylaşarak katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Dark Passage, Super Massive, Space Soldiers, Crew gibi sevilen e-Sports takımlarının da katıldığı gece, Pascal Nouma’nın DJ performansıyla devam etti.

ASUS Sistem İş Birimi Türkiye, Afrika ve İsrail Bölge Direktörü Bora Aras’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Asus Open Platform İş Geliştirme Müdürü İlker Bacaksız ROG serisi ürünleri tanıttı. ASUS’un Ar-Ge ve teknolojik yenilik odaklı anlayışından, üstün tasarım ve mühendisliğe olan bağlılıklarından söz eden Bora Aras, dünya çapında oyun toplulukları tarafından takdir edilmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Etkinlikte sergilenen ROG serisinin dizüstü ve masaüstü oyun bilgisayarları da katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Republic of Gamers’ın 10. yaşı için düzenlenen gecede katılımcılar, halihazırda satışta olan ROG dizüstü oyun bilgisayarları G752/GL502’nin yanı sıra, 2017’nin ilk çeyreğinde satışa sunulacak G11 ve GT51 masaüstü oyun bilgisayarlarını da yakından inceleme şansını yakaladı.

Ayrıca ASUS’un partnerleri tarafından ROG’un 10. yıldönümü için hazırlanan oyun bilgisayarları da sergilendi. Çeşitli oyuncu ihtiyaçlarına özel ana kart ve grafik kartları, profesyonel oyuncular için özel tasarımları ve parlak renkleriyle ROG oyuncu ana kart serisi ürünleri, Pro Gaming serisi ana kartlar ve en güncel Nvidia GeForce GTX 10 serisi Strix grafik kartlarından oluşan sistemler oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Etkinlikte sergilenen pek çok ürün teknolojisi ve tasarımıyla ilgi gördü. İlk gerçek 7.1 surround ses düzeni sağlayan oyuncu kulaklığı ROG Centurion ve Hi-Fi sınıfı kulaklık amfisi, dijital mikrofon ve en üstün ses, iletişim ve ses kontrolü sunan Sonic Studio da beğeni topladı. MMO (devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun) oyunları için tasarlanan 8200DPI lazer oyuncu faresi ROG Spatha, magnezyum alaşımlı gövdesi, 6 ergonomik başparmak tuşu dahil 12 adet programlanabilir düğmeye sahip olmasıyla öne çıktı. Cherry MX RGB mekanik düğmelere ve makro fonksiyonlarına sahip ayrılabilir nümerik tuş takımına sahip ROG Claymore oyuncu klavyesi ise kullanıcılara esnek yerleştirme seçenek özelliklerini sergiledi. Aynı gecede sergilenen dünyanın ilk oyun hızlandırıcı içeren modemi RT-AC5300 ve en güncel Intel CPU ve NVidia GeForce GTX 1060 içeren dünyanın en küçük VR oyun sistemi GR8 II de en beğenilen ürünler arasındaydı.

Gecede kurulan VR demo alanında ‘ROG VR Ready’ ile katılımcılar sanal gerçeklik deneyimi yaşadı.

Aura RGB aydınlatma ile donatılan ROG ürünleri gelecek ay itibariyle günden güne büyüyen platform Aura Sync özellikleriyle pazara sunulacak. Etkinlikte de sergilenen G-Sync ve Free-Sync destekli, 144Hz PG, MG ve VG serisi monitörleri ile Türkiye’nin en çok oyuncu monitörü satan ASUS, dünya genelinde %35 pazar payı ile 2016 yılının en büyük monitör satıcısı oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum