ASUS Republic of Gamers, ROG Convention 2019’da En Yeni Oyuncu Ürünlerini Duyurdu

Yeni ROG ürünleri, dünyanın en büyük ROG hayran festivalinde görücüye çıktı

ASUS Republic of Gamers (ROG), ROG aktif gürültü önleyici kulak içi kulaklıkları, ROG Throne Qi kulaklık standı ve premium mid-tower PC kasası ROG Strix Helios da dâhil olmak üzere yeni ürünlerini, oyuncular ve donanım meraklıları için dünyanın en büyük ROG hayran buluşması olan ROG Convention 2019'da tanıttı. ASUS, buluşmadaki ROG ürün duyurularına ek olarak, dünyanın Motion Blur Reduction ve Adaptive-Sync özelliklerine sahip ilk monitörü olan VG32VQ TUF Oyun monitörünü tanıttı.

ROG, yeni ürün duyurularına ek olarak, ayrılabilir oyuncu laptopu ROG Mothership (GZ700), ROG Swift PG65UQ, PG349Q ve ROG Strix XG43VQ 4K HDR oyuncu monitörleri, ROG Matrix GeForce 2080Ti ekran kartı, ROG Strix Scope klavye, ROG Strix Carry oyuncu mouse, the ROG PNK LTD klavye, mouse ve mousepad seti, ROG Chariot oyuncu koltuğu ve ROG Ranger BP3703 Lighting sırt çantası gibi ürünlerin de dâhil olduğu en yeni donanım serisini tanıttı. ROG Convention 2019’u ziyaret edenler, bu yepyeni ROG donanımlarını, en yeni oyunlarla birlikte deneyimleyerek üst düzey PC oyunculuğunu tecrübe etme şansı buldular.

ROG Strix Helios kasa

Dikkatleri üzerine çekecek bir oyun sistemi kurmak isteyenler için tasarlanan ROG Strix Helios, işlenmiş ve fırçalanmış alüminyumdan çerçeveye yerleştirilen üç adet isli ve temperlenmiş cam panele ve ön kısmında etkileyici Aura RGB aydınlatmaya yer veriyor. Keskin ve düzenli bir görünüm için tasarlanan ROG Strix Helios, grafik kartı tutuculu çok işlevli bir kapak, iki parçalı PSU kılıfı ve zahmetsiz kablo yönetimi sağlayan yarı saydam bir arka kablo kapağı ile birlikte geliyor. EATX anakartları destekleyen kasa, 420mm ön ve 360mm üst radyatörleri, su soğutma pompası ve su tankı desteği ile ciddi soğutma kurulumları için geniş bir alan sunuyor. ROG Strix Helios, LAN partilerine veya oyun etkinliklerine kolay ulaşım için, 50 kg'a kadar destek sağlayan, sıkı bir şekilde test edilmiş rahat ve şık kumaş kulplara sahip olmasıyla göze çarpıyor.

asus-rog-convention-1

ROG kulak içi aktif gürültü önleyici kulaklıklar

ROG’un ilk kulak içi kulaklıkları, her yerde sürükleyici oyun deneyimi için çevresel gürültüyü ortadan kaldıran aktif gürültü önleme (ANC) teknolojisine sahip olmasıyla göze çarpıyor. Kullanıcıların bir düğmeye basarak etraflarında neler olup bittiğini duymasını sağlayan Ambient Mode ise bu özelliği tamamlıyor. ROG kulak içi aktif gürültü önleyici kulaklıklar, inanılmaz derecede güçlü bas ve optimize edilmiş oyun sesi sağlamak için büyük 10mm ASUS Essence sürücüleriyle donatılmıştır. Ergonomik tasarıma sahip kulaklık, üç farklı boyuttaki silikon başlık ve kanatçıkları sayesinde kulağa güvenli ve rahat bir şekilde oturuyor. Kulaklık ayrıca, cep telefonu, PC, Mac ve Nintendo Switch için çoklu platform desteği sağlayan bir USB-C bağlantısına sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

ROG Throne Qi kulaklık standı

ROG Throne Qi, oyun kulaklıkları için sağlam, güvenli saklama sağlayan ve Qi özellikli akıllı telefon ve diğer cihazları şarj edebilen Qi kablosuz şarj teknolojisine sahiptir. ROG Throne Qi, diğer Aura Sync aksesuarlarıyla kolayca senkronize edilebilen 18 RGB bölgesi ve tamamen özelleştirilebilir aydınlatmasıyla oyun alanına şık bir stil katıyor. Dahili ESS DAC ve amplifikatör, çarpıcı müzik ve etkileyici oyun içi sesi sunarken, iki adet USB 3.1 bağlantı noktası ise ultra hızlı bağlantı ve diğer cihazları şarj etmek için 1.5A güç sağlıyor.

TUF Gaming VG32VQ: dünyanın Motion Blur Reduction ve Adaptive-Sync özellikliğine aynı anda sahip ilk ekranı.

TUF Gaming VG32VQ, 32” HDR desteğine sahip kavisli VA paneli ve QHD (2560x1440) çözünürlüğü ve rekabetçi oyunlar için ultra hızlı 144Hz ekrana sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ancak bu onun ön plana çıkan tek özelliği değil.

VA panellerinin yüksek kontrast oranları ve iyi renk doğruluğu sağladığı, ancak TN tabanlı monitörlerden daha yavaş yanıt süreleri sağladığı biliniyor. VG32VQ, Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB-SYNC ™) adı verilen gelişmiş bir bulanıklık azaltma teknolojisi kullanarak bu sorunu çözüyor.Önceki çözümler, hareket bulanıklığıyla mücadelede 1ms tepki süresi elde etmek için sabit bir yenileme hızına ve hızlı yanan arka ışığa sahiptiler. Hareket bulanıklığı azaltma teknolojisi, arka ışığı yenileme anında yakarken aynı zamanda azaltılmış parlaklığı telafi etmek için ekranın parlaklığını da artırıyor. Bununla birlikte, geleneksel bulanıklık azaltma teknolojileri, grafik kartı ve monitörün yenileme hızları senkronize edilmediğinde artifactlara neden oluyor. ASUS, hareket bulanıklığını azaltarak Adaptive-Sync'in değişken yenileme hızı ile birlikte çalışmasını sağlayan bir teknoloji geliştirdi. ASUS'a özgü bir özellik olan ELMB-Sync™ teknolojisi sayesinde oyuncular hareketli sahnelerin ve akıcı oyunların keyfini çıkartabiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum