İNCELEME: Asus Transformer Pad Infinity TF700T

Transformer Prime'dan sonra Asus, sonsuzluğa uzanıyor!

Asus, güçlü rakiplerle dolu tablet piyasasında uzun süredir sağlam adımlarla ilerliyor. Pek çok farklı modelde pek çok farklı özellik sunan firma, Transformer Pad Infinity TF700T ile ustalığını yine konuşturmuş. Baştan belirteyim, bu tablet yeni bir model değil ve test merkezimize gelirken klavyeli dock’unu yanında getirmemiş. O nedenle klavyeyi testimize dahil edemedik ne yazık ki.

1920 x 1200 çözünürlük?
Genelde 1920 x 1080 full HD çözünülürlük rakamlarını görmeye alışkınız. Ama 10.1 inç’lik Infinity daha farklı bir ebat sunuyor (klasik 16:9 değil de, 16:10). Üstelik Super IPS ekranının sahip olduğu piksel yoğunluğu, bize mükemmel görüntü kalitesi olarak geri dönüyor. Tabletin ikinci önemli özelliği de, 1.6GHz hızında çalışan dört çekirdekli NVIDIA Tegra 3 T33 işlemci. Bu ikiliyi tamamlayan son halka da, tabletin sahip olduğu 1600MHz hızında çalışan 1GB’lık DDR3 belle. 32GB’lık depolama alanının, microSD kartla artırılabildiğini belirteyim.

Bu tabletle yapabileceğiniz çok şey var. Ama her şeyden önce şunu söyleyelim ki, az önce bahsettiğim genel donanım bileşenleri sayesinde bu tablet çok güçlü. Retina ekranlı bir iPad kadar yüksek çözünülürlüklü ekrana sahip değil, evet. Ancak çalıştıramayacağı veya takılacağı bir uygulama da yok. Full HD filmleri bile gayet keyifle seyredebiliyorsunuz.

Sonuç
Tabletin bir başka avantajı ise çok güçlü bir Wi-Fi alıcısına sahip olması. Burada kastımız çekim performansı değil, orada standartlar zaten belli. Lakin ekraftaki ağları bulmakta oldukça başarılı diyebiliriz. Ortalama 9 saatlik pil ömrü sunan Infinity genel kullanımda tek şarjla iki gün boyunca tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

KÜNYE
Performans: 4
Fiyat: 4
Artılar: Super IPS ekran
Eksiler: Nispeten düşük pil ömrü
Üretici: Asus www.asus.com.tr
İthalat: Penta www.penta.com.tr
Fiyat: 650$ + KDV

YORUMLAR
Parolamı Unuttum