Atlas Fallen’ın Game Pass’e Geleceği İddia Ediliyor

Bu ayın oyunları arasına girer mi, ne dersiniz?

Atlas Fallen, geçtiğimiz yıl oyun severlerle buluşmuştu. Beklentileri çok da karşılayamadığını söylersek herhalde yanlış olmaz. Belki bunun da etkisiyle, çıkışının üzerinden henüz 1 yıl geçmemişken Game Pass kütüphanesindeki oyunlar arasına katılabileceği iddia ediliyor.

İddiayı gündeme getiren eXputer yazarlarından eXtas1s, daha önce de benzer sızıntı bilgiler paylaşan isimler arasında. Daha önce de Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunları resmi duyuru gelmeden açıkladığını görmüştük. Bu sefer de sıranın Atlas Fallen’a geldiğini söylüyor.

Atlas Fallen’ın inceleme puanlarını paylaşırken “Oyunun dünyasında gezinmenin keyifli olduğu söylenmekle birlikte çatışma kısımlarında beklentinin gerisinde kaldığı, oyuncuyu tatmin eden bir performans sunamadığı söyleniyor. Birçok şey yapmayı denerken hiçbirisini tam anlamıyla yerine getiremediği yönünde eleştiriler var” diye özetlemeye çalışmıştık eleştirileri.

Söylenti doğru çıkarsa, henüz oynamamış Game Pass aboneleri de yakında bizzat test edebilecek. Bakalım eXtas1s bu sefer de tutturabilecek mi. Bunun cevabını bu ayın Game Pass oyunlarının 2. grubu açıklandığında alabiliriz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum