Atomic Heart 2021’e Ertelenen Oyunlar Arasına Katıldı

Sıradaki oyun hangisi bakalım

Atomic Heart, uzun süredir gündemde olan, geliştirilme süreci bitmek bilmeyen oyunlardan :) Bu yıl içerisinde çıkacağı düşünülen oyun için çıkış tarihi hedefi 2021 olarak güncellenmiş, Mundfish tarafından paylaşılan bilgiyle öğrenmiş olduk. Aslında bugüne kadar net bir çıkış tarihi açıklanmamış olması ve birçok oyunun bu süreçte ertelendiği de göz önünde bulundurulduğunda, çok da şaşırtıcı bir haber sayılmaz.

Bu duyuruyla birlikte oyundan yeni bir oynanış videosu da paylaşıldı:

Fragmanda Doom’un müziklerini besteleyen Mick Gordon tarafından hazırlanan bir müzik kullanılmış. Daha önceki videolarda olduğu gibi bunda da Atomic Heart’ın kendine has yapısına şahitlik ediyoruz. Bir mini-boss savaşını da izleme şansı buluyoruz bu videoda.

Artık bekleyişimizin biraz daha uzadığını öğrenmiş durumdayız, 2021’in hangi ayında çıkacak bakalım. Kendini merak ettiren bir oyun, haliyle biz de merakla beklemekteyiz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Feyling
12 Ağustos 2020 16:43

Nedense her haberde bu oyunun aslında "olmadığı"na daha çok ikna oluyorum. 

Mert
12 Ağustos 2020 13:23

Çok büyük bir ekip olmadıkları için sürecin uzaması bana normal geliyor. Tabii çıkış tarihlerini yanlış öngördükleri gerçeğini değiştirmiyor

Parolamı Unuttum