Atomic Heart’ın Yeni Fragmanı Çıkış Tarihi İçin İpucu Verdi

2022’nin son 4 ayından birisi, ama hangisi?

Atomic Heart’ı ne zamandır beklediğimizi unuttum, aranızda hatırlayan var mı sevgili Oyungezerler :) İşin şakası bir yana, yıllar süren ve erteleme üstüne erteleme gördüğümüz bu bekleyiş, artık bu yıl nihayete erecek; yayınlanan son fragmanla bu durum bir kez daha teyit ediliyor:

Oyunun kendisi nasıl bir performans sergileyecek bilemiyorum, ama Mundfish bugüne kadar fragmanlar konusunda iyi bir işe imza attı bence. Bu fragman da o konuda bir istisna teşkil etmiyor, yine gazı vermişler :) Tabii bunda fragmanda kullanılan müziğin de etkisi var; Doom ve Doom Eternal'ın da müziklerine imza atan Mick Gordon tarafından hazırlanmış, oyuna da çok uygun düşmüş bence.

Yapımcı ekibin tanımıyla “1950'lerin SSCB'sinin alternatif, retro-gelecek versiyonunda geçen aksiyon dolu bir birinci şahıs nişancı oyunu" olacak Atomic Heart, şahsen çok merak ettiğim oyunlar arasında. Bir kere oluşturulan evren çok ilgi çekici, size de öyle gelmiyor mu? Nasıl bir hikaye anlatacaklarını merakla bekliyorum. Aksiyon kısımlarında da ellerini korkak alıştırmamışlar gibi görünüyor; bir yandan gayet ilginç silahlarla bir yandan özel yeteneklerle, türlü türlü düşmanı alt etmeye çalışacağız. Fragmanlarda zevkli görünen bu aksiyon bölümleri, umarım oynarken de aynı tadı verir.

Sonuç olarak, yıllardır takip listelerimizin üst sıralarında yer alan bir oyun Atomic Heart ve fragmanın sonunda paylaşılan ipucu ile çıkış tarihi için bir aralık verilmiş oldu; 2022’nin son 4 ayında geleceğini öğrenmiş olduk, acaba hangisi? Dört gözle bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum