Avatar'ın Yaratıcıları, Yeni Bir The Last Airbender Filmi Hazırlıyor

Aang ve arkadaşları uzun metrajlı olarak karşımıza çıkacak

Geçen ay öğrendiğimize göre CBS All Access kanalı, Mart ayında Paramount Plus ismini alacak ve bu yenilenmeyi de yeni yapımlarla desteklemek istiyorlar. Halo dizisine dair yapılan duyuru bunlardan biriydi, bir diğer yeni içerik ise Avatar'ın yaratıcılarından geliyor.

Avatar'ın orijinal yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko (bu müthiş animasyon dizisinin Asya kaynaklı olduğunu düşünenlerin şaşırdığını biliyorum), Nickelodeon Animation çatısı altında yeni bir stüdyo yönetecekler. Avatar Studios ismindeki bu stüdyo, Paramount Plus ve Nickelodeon için Avatar'la ilgili içerikler üretecek. İlk projeleri ise yapımına bu yıl başlanacak olan uzun metrajlı Avatar: The Last Airbender animasyon filmi olacak.

Stüdyonun Netflix'te yayınlanan gerçek oyunculu Last Airbender dizisiyle bir ilgisinin olmadığını da belirtelim. Yaratıcı farklılıklar nedeniyle bu projede yer almak istememişlerdi, zaten pek başarılı bir çalışma olduğu da söylenemez.

Orijinal Avatar serisi 2005 ile 2008 yılları arasında Nickelodeon'da yayınlanmış ve büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş. Avatar: The Last Airbender ve devam serisi The Legends of Korra, Netflix kataloğunda bulunuyor. Şimdiye kadar izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz.

YORUMLAR
ocelot1789
25 Şubat 2021 19:30

Neden animasyonu izlemek varken sıkışmış bir şekilde filmini izleyelim ? :d Başka bir hikaye veya Promise falan olursa neyse de.

creepylord
ocelot1789
26 Şubat 2021 10:21

Aynı fikirdeyim. Teknoloji de buna elveriyorken mis gibi görselliğe boğun insanları niye film diye sormadan edemiyor insan.


Parolamı Unuttum