Avengers 4'te Zaman Yolculuğuna Şahit Olabiliriz

Avengers 4 set fotoğrafları zaman yolculuğuna işaret ediyor!

Avengers 4 konusuyla, oyuncu kadrosuyla hepimiz için büyük bir gizem olmayı sürdürüyor. Öyle ki daha filmin ismini bile bilmiyoruz. Fakat setten paylaşılan fotoğraflar çeşitli ipuçları taşımaya devam ediyor.

Avengers Infinity War fragmanıyla birlikte Marvel kahramanlarının ciddi bir değişim yaşadığına şahit olduk. Captain America'nın sakallı yeni tarzı, Black Widow'un yeni saç rengi derken bizleri değişen bir dünyanın beklediği çok açıktı. Ağustos ayından beri çekimleri devam eden Avengers 4 ise bambaşka bir hava veriyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde internete düşen set fotoğrafları kafaları karıştırdı.

SHIELD için çalışmaya başladığından beri renkli kostümü bir kenara bırakan Captain America bu fotoğraflarda eski günlerine geri dönüyor. Mavi ve kırmızılardan oluşan kostümüne sakalsız oluşu da eklenince ekibin flashback sahneslerine odaklandığı düşünülmüştü. Fakat sahnede Iron Man ve Hulk'ın dışında The Avengers'tan sonra hayatımıza giren Ant-Man'in yer alması bu teoriyi suya düşürdü. Geriye tek bir seçenek kalıyor: Zaman yolculuğu.

avengers4-zaman-yolculugu

Thanos'un ele geçirmek için mücadele verdiği Sonsuzluk Taşları'nın gücü sınırsız. Gerçekliği değiştirebileceğiniz gibi zamanda yolculuk da yapabiliyorsunuz. Doctor Strange'in filminde gördüğümüz Eye of Agamotto diğer ismiyle Zaman Taşı bunu mümkün hale getiriyor. Avengers 4'te de ciddi bir zaman yolculuğuna şahit olacağız gibi duruyor. Elbette bu tercihin olayları nasıl etkileyeceği gizemini koruyor. Fakat tüm yaşananların ardından Marvel dünyasının retro günlere dönüşüne şahit olabiliriz. Tahminlerimizin ne kadar doğru olduğunu görmek için ise 2019'a kadar beklememiz gerekecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum