Avengers Infinity War Gişe Macerasına Rekorla Başlamaya Hazırlanıyor

En azından tahminler öyle diyor!

Avengers Infinity War'un gösterime başlamasına tam bir hafta kaldı. Geri sayımda son düzlüğe girdiğimiz sıralarda heyecan doruğa ulaşmış durumda. Görünen o ki bu konuda yalnız değiliz. Aksine gelecek hafta sinemaya gitmeyi düşünenlerin neredeyse yarısı Avengers Infinity War'u tercih etmeye hazırlanıyor.

Aslına bakarsanız Marvel'ın on yıllık çalışmasının ardından gelen Infinity War'un rekor kırmasını daha ilk günden beri bekliyoruz. Sayısız kahramanı bir araya getiren filmde elinizi sallasanız yıldız bir isme çarpıyor. Dolayısıyla projenin ilgi çekmemesi imkansız. Fakat asıl dikkat çekici nokta Avengers 3'ün Star Wars ile yarışacak seviyeye ulaşmış olması.

The Wall Street Journal'ın haberine göre Amerika'daki izleyicilerin yüzde 45'i vizyondaki diğer filmlere karşı Avengers Infinity War'u tercih etmeyi planlıyor. Bu oran Star Wars The Force Awakens için yapılan araştırmada yüzde 33 olarak hesaplanmıştı. Buna rağmen film Amerika'da izlenme rekorları kırdı. En iyi açılış haftası hasılatına ulaştı. O zamandan beri de zirveden inmek bilmiyor. Görünen o ki The Force Awakens'ın hükmü yakında son bulacak!

Hem normal salonlarda hem IMAX sinemalarında ön bilet satış rekoru kıran Infinity War dur durak bilmeyecek. Daha şimdiden ilk üç günde 255 milyon dolar kazandırması bekleniyor. Dolayısıyla The Avengers ve Black Panther gibi Marvel'ın gişe rekortmeni işlerinin yanında diğer Hollywood efsanelerini de geride bırakacak gibi görünüyor.

Tüm bu tahminlerin ne kadar doğru olduğunu, toplam kazancı ve kırılacak tüm rekorları 27 Nisan'dan itibaren göreceğiz. Bakalım Star Wars ve Black Panther'ın hükmü kaçıncı haftada son bulacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum