Avengers Infinity War'un Rekorlar Zinciri Son Fragmanla Başladı

Black Panther'in hükmü uzun sürmeyecek gibi...

Senenin en fazla ilgi çeken filmi Avengers Infinity War geçtiğimiz günlerde son fragmanıyla karşımıza çıktı. Yeni görüntülerle dolu bu fragman Marvel'a yeni bir rekor kazandırdı. Daha fragmanıyla bile rekor kıran Infinity War'un zirveyi ele geçirmesi uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Hatırlarsanız tüm Marvel kahramanlarını bir araya getiren filmin ilk fragmanı kasım ayında ortaya çıkmıştı. Büyük ilgi uyandıran bu tanıtım ilk gününde 230 milyon izlenerek önemli bir rekora imza atmıştı. Bir günde içinde en çok izlenen fragman olarak zirveyi ele geçirmişti. İkinci fragman onun kadar olmasa da oldukça iyi bir başlangıç yaptı. 24 saatlik süreçte 179 milyon izlenme sayısına ulaştı. O da ikinci fragmanlar arasında 128 milyon izlenmeye ulaşan Disney filmi Beauty and the Beast'i zirveden indirip liderliği ele geçirdi.

Açıkçası bu gelişmelerin hiçbiri şaşırtıcı değil. Marvel daha Avengers Infinity War vizyona girmeden beyaz perdeyi ele geçireceğinin sinyallerini veriyor. Pek çok alanda rekor kıran Black Panther ise kahramanların buluştuğu filmin ardından ikinciliğe düşecek gibi görünüyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum