Avowed'un Uzunluğu The Outer Worlds'e Yakın Olacakmış

Tabii ne kadar içerik tükettiğinize bağlı

Obsidian'ın PC ve Xbox'a özel olarak çıkacak olan RYO'su Avowed'un oyun süresi, stüdyonun bir önceki RYO'su The Outer Worlds'e yakın olacakmış. Eğer oyunun yönetmeni Carrie Patel'in verdiği bu bilgi doğruysa ana hikaye için yaklaşık 15 saat, yan içeriklerle birlikte yaklaşık 30 saatlik bir macera bizi bekliyor demektir.

"Avowed'un büyüklüğü için en uygun kıyaslamayı The Outer Worlds ile yapabiliriz. Oyuncular The Outer Worlds ile benzer bir deneyim yaşamayı bekleyebilirler. Tabii bu hangi zorluk seviyesinde oynadıklarına, yan içeriklerin ne kadarını tükettiklerine bağlı olarak da değişebilir" demiş Patel.

Avowed, Obsidian'ın Pillars of Eternity serisinde yarattığı Eora dünyasında geçecek. Her ne kadar oyun dünyaları aynı olsa da Avowed oynamak için Pillars serisini bilmeye veya oynamış olmaya gerek olmayacak.

"Eora'ya dönecek hayranlarımızın olmasını seviyoruz ama bir çok oyuncunun da Eora dünyasıyla Avowed yoluyla tanışacağının farkındayız. Avowed Deadfire'ın sonundan birkaç yıl sonrasında geçiyor. Eski oyuncuların tanıyacakları bazı karakterler de Avowed'da bulunacak" diyor Patel.

Xbox Games Showcase 2024'te yayınlanan videonun ardından oyunu ister birinci şahıs, ister üçüncü şahıs perspektifinden oynayabileceğimizi öğrenmiştik.

YORUMLAR
Vikes
25 Haziran 2024 18:46

Bu The Outer Worlds gibi açık dünyasının bayağı ufak olacağı anlamına geliyor sanırım yani yeni yerler keşfetme hissini pek veremeyecek. Ama yine onun gibi iyi bir yazım kalitesine ve senaryoya sahip olursa yine zevkle oynayabiliriz.

Parolamı Unuttum