Babylon's Fall'un Fişi Şubat 2023'te Çekiliyor

Hani planlarında değişiklik yoktu, ne oldu şimdi?

Square Enix’in hayal kırıklıkları listesinde Babylon’s Fall’un da güzide bir yeri var malum. Mart ayında çıkan oyun, beklentilerin çok altında kaldı. Buna rağmen Square Enix oyuna dair planlarının aynı şekilde devam ettiği, oyunun fişini çekmeyi düşünmedikleri yönünde açıklamalar yapıyordu. Ama işler söylendiği gibi olmadı, kaçınılmaz haber sonunda geldi.

Babylon’s Fall sitesinde yapılan duyuruyla, oyunla ilgili hizmetlerin 27 Şubat 2023 tarihinde sonlandırılacağı ilan edildi. Bunun bir sonucu olarak, planlanan büyük boyutlu güncellemeler de iptal edilmiş durumda. Oyunun ikinci ve son sezonu 29 Kasım 2022’de başlayacak ve bundan sonra devamı gelmeyecek.

Oyunun premium para birimi Garaz’ın satışları bugün itibariyle sonlandırılırken, Premium Battle Pass de 29 Kasım’dan itibaren satıştan kaldırılacak. Oyunun dijital ve fiziki kopyalarının satışının da yakında sonlandırılacağı söyleniyor.

Aslında söylenebilecek çok şey var da şimdi gereksiz yere uzatmak istemiyorum. Bile bile ladesti, beklendiği gibi oldu diyeyim kısaca. Umuyorum Square Enix, tekrar tekrar bu tarz “oyun servisi” denemeleri yapmaktan vaz geçer ve iyi yaptığı işlere odaklanır, bizlere o alıştığımız tarzda oyunlar sunarlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum