Bad Robot Pet Olarak World of Warcraft’ta Geliyor

Bir sonraki yama ile WoW oyuncularına hoş bir sürpriz geliyor.

“Engineering” yeteneğine sahip bütün oyuncular J.J Abrams’ın Bad Robot Productions şirketinin maskotu olan Bad Robot’u üretebilecek. Üretimi sadece mühendislik yeteneği olan oyuncular yapabilecek iken robotu bütün oyuncular satın alabilecek. Şimdilik hangi materyaller ile yapılacağı belli olmayan robotun dolayısı ile maliyetini de bilemiyoruz.

Bayram değil seyran değil Blizzard J.J Abrams’ı neden öptü diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Çünkü Blizz’in az sonraki Bad Robot duyurusunu okuduğunuzda baştan aşağıya bir pohpohlama kokusu duyacağınızı sanıyorum. Acaba diyorum film için ufaktan ufaktan Abrams’a mı yürüyorlar… Karar sizin;

“Blizzard’da canlı tuttuğumuz en önemli çekirdek unsurlardan biri “İçinizdeki ‘Geek’ ile kucaklaşmak”tır.  Sayısız oyun oynar, çizgi roman ve kart oyunları biriktiririz, son teknoloji ürünleri ve bilgisayar donanımlarını severiz, bilimsel keşifler ve bilimin kendisi karşısında hayrete düşeriz ve birçoğumuz film bağımlısıyızdır. Filmler yetenekli yazarların ve hayalperestlerin, sanatçıların ve operatörlerin, editörlerin ve yapımcıların hayalgücünün muhteşem sinematik tecrübelere dönüşümünü temsil eder.”

“Bu hislerimiz dolayısı ile J.J Abrams ‘Bad Robot Productions’ saygımızı sunuyoruz.”

“Gelecek yamada mühendislik yeteneğine sahip oyuncular; ödül sahibi tv şovları olan Lost ve Fringe, Star Trek efsanesi ve gelecek olan Star Wars filmlerini bizlere sunan firmanın maskotunu üretebilecekler. Herkes bu pet’e sahip olabilecek, bu şekilde bunca filmi ve televizyon şovunu bizlere getiren firmaya minnettarlıklarını gösterebilecekler.”

Kulağa nasıl geliyor?

badrobot

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum