Bağımsız Oyun My Brother Rabbit'in Görselleri Göz Dolduruyor

Sanat tasarımı harika!

Indie oyun geliştiricisi olan Artifex Mundi’nin yeni oyunu My Brother Rabbit’i net bir tarih verilmese de 2018’in sonbaharında oynayabileceğimiz söyleniyor. Gerçek ile hayalin karıştığı bir dünyada geçecek olan oyunun oynanış tarzı gizli nesneleri bularak oyuna yön vermek olacak. My Brother Rabbit’de müziklerinin ‘fantastik’ olduğunu söylüyor geliştirici Artifex Mundi.

> The Crew 2 - İnceleme

Oyunun konusu küçük kızlarının hasta olduğunu öğrenen ailenin etrafında dönüyor. Büyük bir üzüntü yaşayan aile, derhal ona doğru tedaviyi bulmaya çalışırlar. Bu sırada abisi küçük kız ile beraber oynayabilecekleri bir hayali bir dünya yaratmasına yardımcı olur. Abinin bu hayali dünyayı kurma amacı kardeşini hastalığın ve üzüntünün olmağı biraz da olsa onu neşelendirebilecek bir ortam yaratmaktır. Bizim de dahil olacağımız bu ilginç dünya kardeşlerin küçük maceralarının kapılarını açıyor. İçinde bulunduğunu söyledikleri bir çok ekstra bulmaca ve ‘mini-game’ler de cabası.

Türkçe desteği de olacak My Brother Rabbit bize hayal gücünün her şeyi başarabileceğini söylüyor. Haklılar mı ? Göreceğiz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum