Baldur's Gate 3 İçin Bir Günde İndirilen Mod Sayısı 3 Milyonu Geçti

Oyuncular resmen bu günü bekliyormuş

Baldur's Gate 3'ün uzun süredir beklenen Patch 7 yaması geçen gün yayınlandı ve gelen bilgilere göre ilk gün içerisinde indirilen mod sayısı 3 milyonu geçmiş durumda.

Bu yamayla oyuna hem yeni kötü sonlar, bölünmüş ekrana dair yenilikler ve en önemlisi de Mod Manager eklendi. Mod Manager sayesinde oyuncu topluluğu tarafından yaratılan modlara göz atabiliyor, kurup oynayabiliyorsunuz.

Yamanın ardından Larian Studios'un ünlü ismi Swen Vincke "mod olayı çok popüler, daha 24 saat bile olmadan bir milyondan fazla mod kurulmuş" demişti.

Bundan yalnızca birkaç saat sonra ModDB ve mod.io'nun kurucusu Scott Reismanis geldi ve "indirilen mod sayısı 3 milyonu geçti ve sayı artmaya devam ediyor" dedi. Bu da oyuncuların Baldur's Gate 3'e dair yeni her türlü şeye ne kadar aç olduklarının göstergesi :)

Baldur's Gate 3'ün son 24 saatteki en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı 137,371. Çıkışının üzerinden bir sene geçmiş tek kişilik bir oyunun hala daha günlük 100 bin oyuncuyu geçiyor olması da ayrı bir başarı zaten.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum