Baldur's Gate: Dark Alliance 2 Bu Yıl PC'ye Gelecek

Başka oyunlarla karıştırmayın

Baldur's Gate: Dark Alliance II, 2004 yılında PlayStation 2 ve Xbox için çıkan bir hack and slash aksiyon rol yapma oyunuydu. Black Isle Studios tarafından geliştirilen oyun Interplay Entertainment tarafından yayınlanmıştı ve 2001 tarihli Baldur's Gate: Dark Alliance'ın devam oyunuydu.

Şimdi bu noktada hemen bir kafa karışıklığını ortadan kaldıralım. Baldur's Gate: Dark Alliance ve Dungeons & Dragons: Dark Alliance birbirinden tamamen farklı oyunlar. Yani ikinci oyunun ne kadar kötü olduğunu biliyorsanız başlığı görünce "Baldur's Gate: Dark Alliance II için neden heyecanlanayım ki?" demiş olabilirsiniz ama bu ikisi birbirine çok karıştırıldığı için öyle düşünmeniz normal tabii.

Bakınız şu Baldur's Gate: Dark Alliance'ın Steam sayfası, 314 incelemede %85 olumlu. Bu da Dungeons & Dragons: Dark Alliance'ın Steam sayfası, 3500 incelemede %50 olumlu. İkincisinin nasıl kötü bir oyun olduğunu aşağıdaki incelememizden okuyabilirsiniz.

Baldur's Gate: Dark Alliance 2'de beş ırk/sınıf kombinasyonu arasından seçim yapabiliyorduk. Human Barbarian Dorn Redbear, Drow Monk Vhaidra Uoswiir, Moon-Elf Necromancer Ysuran Auondril, Dwarven Rogue Borador Goldhand veya Human Cleric Allessia Faithhammer.

İşte bu oyun Black Isle'ın yaptığı duyuruya göre bu yıl içerisinde PC'ye de geliyor. Oyunun Steam versiyonu ilk oyunda olduğu gibi Remote Play desteği sunacak, böylece siz de bu co-op festivaline arkadaşlarınızı da davet edebileceksiniz.

 

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum