Bannerlord'un Yeni Yamasıyla Birlikte Alfa ve Beta Test Branch'lar Açılıyor

Siz de geliştirme sürecini yakından takip edebilirsiniz

Mount & Blade II: Bannerlord çıkalı iki hafta oluyor ve oyuna sürekli olarak irili ufaklı yamalar ve hata düzeltmeleri geliyor. TaleWorlds, yayınlanan e1.1.0 Beta versiyonuyla birlikte Steam'de alfa ve beta test branch'larına dileyen herkesin katılabileceğini ve buralarda yapılan geliştirmeleri bizzat takip edip test edebileceğini açıkladı.

Steam kütüphanenizdeki Bannerlord ismine sağ tıklayıp Özellikler'i açtıktan sonra Beta sekmesine geçmeniz ve buradaki menüden katılmak istediğiniz branch'ı seçmeniz gerekiyor. Bunu yaptığınızda oyununuza güncelleme gelecek ve test kısmına geçmiş olacaksınız.

Şu anda sadece Beta Branch açık, burada stüdyo bünyesinde test edilen güncellemeleri en az bir hafta boyunca test etme şansınız olacak. Bu süre içerisinde tespit edilen sorunlar da hotfix ile giderilecek. Sonra da fixlenen bu beta, oyunun normal versiyonuna yama olarak yayınlanacak.

Alfa branch henüz açılmasa da TaleWorlds bunun da geliştirme sürecine daha da yakından şahit olmak isteyen oyuncu ve mod yapımcılarına hitap edeceğini söylüyor, ama bu branch'ta stabilite beklememek lazım tabii ki. Stüdyo bu branch'ın da günlük olarak güncelleneceğini söylemiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum