Advertisement

Başımızdan Assassin's Creed Eksik Olmasın

Ubisoft Toronto Yeni Bir Assassin's Creed Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Artık uzun zamandır bizimde yaptığımız "ne zaman bu oyunları yapıyorlar, hızlarına yetişemiyoruz" tartışmasını bitirecek yeni bir haber geldi.

Hepimiz Assassin's Creed 4: Black Flag'e dikkat kesilmişken Ubisoft Toronto yeni bir Assassin's Creed oyunu üzerinde çalıştığı haberi geldi.

Ubisoft dünya üzerinde pek çok stüdyonun sahibi olmanın verdiği avantajla çalışmalarına hız vermenden devam ediyor. Bildiğiniz gibi Assassin's Creed 4: Black Flag'i en başta Ubisoft Montreal geliştiriyor.

Ubisoft Toronto'nun başında Assassin's Creed'in yaratıcılarından Jade Raymond bulunuyor ve seriye geri döndüğü için oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti. Stüdyo şu anda 5 başlık üzerinde çalışıyormuş. Şu anda bilinen projeleri Rainbow Six: Patriots'ın multiplayer haritaları ve Splinter Cell: Blacklist.

Stüdyonun büyük çaplı çalıştığı 2 yeni proje varmış. Elbette daha önceki Assassin's Creed'lerde olduğu gibi yeni proje de tek bir stüdyonun eseri olmayacak. Örneğin Ubisoft Montreal Black Flag'in ana stüdyosuyken Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia ve Ubisoft Québec oyunun hikaye bölümü ile ilgileniyorlar.

2014'de yeni bir Assassin's Creed'e için kendinizi hazırlayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum