Batgirl Ve Supergirl, Yeni Justice League Filminde Batman Ve Superman'in Yerini Alabilir

Söz konusu DCEU ise olmayacak şey değil

DC Sinematik Evreni çok farklı bir yola girmenin eşiğinde. The Flash filmi ile birlikte evren baştan yaratılacak ama neyin, nasıl olacağı konusunda kimsenin en ufak bir fikri bile yok. Zaten şu an DC/WB ortaklığından çıkacak en umut veren film The Batman de halihazırda DCEU'nun bir parçası değil, umarım hiçbir zaman da bu kaosun içerisinde heba olmaz. 

Flashpoint hikayesini beyaz perdeye uyarlayacak olan stüdyo gerçekten sıradışı işler yapabilir, hiç de şaşırtıcı olmaz. Ancak son gelen iddialar hayranların kafasını epey karıştırmış durumda. Flash ile birlikte Batgirl ve Supergirl ikilisi birlikte DCEU'nun mihenk taşı olup, Superman ve Batman'in yerini alacakmış.

Hatta öyle ki Supergirl'ün bir süre boyunca DCEU içerisindeki tek Kryptionlu olacağı da konuşuluyor. Batgirl için ise durum daha olası çünkü kendisi için HBO Max üzerinde yayınlanacak bir solo filmin hazırlıkları da başladı. Leslie Grace'in canlandıracağı karakterin önünde uzun bir yol var. Flash filmi kadrosunda yer alan Sasha Calle'ın da Supergirl'ü canlandıracağı epey bir süredir biliniyor. 

Ben Affleck ve Michael Keaton'ı da çok büyük olasılıkla son kez Batman olarak izleyeceğiz. Yani Batgirl/Supergirl ikilisi gerçekten yeni Justice League ekibinin kurucuları olabilirler. Bu ikiliye Flash ve Shazam'ı da ekleyince şimdiden elimizde mini bir takım oldu bile. Hoş Batman ve Superman'in olmadığı bir Justice League en fazla mini Justice League olur ama DCEU söz konusu olunca hiç şaşırmıyorum.

Andyy Muschietti'nin yönetmenliğini yapacağı The Flash'ı izlemek bu yılın en tuhaf olaylarından birisi olacak orası kesin. Ancak arkaplanda 2 siyahi Superman projesi ve bir Batman filmi hazırlayan DC/WB ortaklığı bu yapımları ana evrenden uzak tutmaya ne kadar dayanabilecek çok merak ediyorum. Biz yine Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı The Batman filmiyle acılarımızı sarmaya odaklanalım, onun dışında iyi olan ne gelirse sürpriz kontenjanından seviniriz. 

YORUMLAR
ocelot1789
3 Ocak 2022 12:35

İsabet oldu. Cavill ve Affleck kendini bunlardan hemen kurtarmalı. Marvel boş durmaz sanırım, kapar bir şekilde ikisini de. Affleck ve Cavill gibi ikonik iki adamı en ikonik iki rolde kaybetmek... Bunun Evans ve RDJ'yi ilk Avengers'dan sonra kaybettiklerini düşünsenize? Muazzam bir enayilik. 

Parolamı Unuttum