Batman'i The Flash'ın Filminde Göreceğimiz Kesinleşti

DC'nin patronu öyle diyor.

 Daha önce Wonder Woman ve Cyborg'un Flashpoint'te (Flash'ın ilk DCEU filmi) yer alacağı belli olmuştu ve şimdi Batman'in de bu filmde yer alacağı resmileşti. Açıklamayı da DC'nin en büyük isimlerinden biri olan Geoff Johns yaptı.

Böylece Justice League kadrosunun yarısından fazlası Flashpoint filminde de yer alacak. Eh, özellikle Flashpoint gibi bir hikayede Batman hatta daha da doğrusu"diğer Batman" yer almazsa o filmin neye benzeyeceğini düşünemiyorum bile. Birkaç ay önce bu filmin tamamen iptal edileceği bile konuşulanlar arasındaydı. Zira The Flash filmi şimdiye kadar iki yönetmen değiştirmiş, iki defa senaryosu sıfırlanmış, üç yapımcı değiştirmiş ve vizyon yılı 2018 olarak belirlenmesine rağmen sahipsiz kalmıştı. Hatta Justice League'in gişede başarısız olması durumunda Flashpoint'in iptal edileceği bile düşünülüyordu. Justice League'in de gişede güçlü bir başlangıç yapmadığının altını çizelim tabii. 

Justice League'i tüm sıkıntılarına rağmen beğenmiş biri olarak Flashpoint'in iptal edilmemesine kısmen sevindim, ancak Warner Bros.'tan etkileyici bir yapım beklemediğimi de söylemeliyim. Konuyu yine çok dallandırdım ve özür dilerim sevgili Oyungezerler. DC'nin ağır abilerinden biri olan Geoff Johns, "Başka yerde yapamayacağımız oynamaları bu filmde yapacağız. Büyük bir proje, içerisinde Batman hikayesi var." dedi.

Tabii Johns'un hangi Batman'i ima ettiğini bilemiyoruz. Flashpoint hikayesindeki Batman, pek çoğunuzun bildiği gibi Bruce Wayne değil. DCEU hala çalkantılı bir süreçten geçiyor ve Flashpoint hikayesi, DC için pek çok yeni kapı açacak gibi. İzleyip göreceğiz sevgili Oyungezerler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum