Batman Nihayet Yönetmenini Buldu

Drama sona erdi!

Batman filminin yönetmen draması nihayet sonuçlandı. Üstelik aşina olduğumuz bir isim. Daha önce projeyi kabul etmediğini açıklayan Matt Reeves resmi olarak Batman'in yönetmeni ve yapımcılarından biri oldu. 

Batman'in hikayesini çocukluğundan beri çok sevdiğini belirten Reese "Batman karakteri beni derinden etkiliyor. Bu filmde yer almaktan, Warner Bros. ile çalışmaktan dolayı onur duyuyorum ve inanılmaz heyecanlıyım." diyerek kısa bir açıklama yaptı. Cloverfield'ı sinema kültü haline getiren, Maymunlar Cehennemi'ni yeniden hayata döndüren Matt Reeves'in Batman ile neler yapabileceği oldukça merak ediliyor. Dedikodulara göre ilk görüşmelerin başarısız olmasının sebebi Matt Reeves'in yönetmenliğin yanı sıra yapımcılar arasına ismini yazdırmak istemesi. Bu aslında güzel bir haber çünkü bir yönetmen yapımcı olarak yer almak istiyorsa o filme inandığını söyleyebiliriz.

Bir diğer güzel haber de filmin senaryosundan. Söylenenlere göre stüdyoyu mutlu eden bir senaryo Chris Terrio tarafından yazılmış. Geoff Johns, Ben Affleck ve Matt Reeves'in onayına ve düzeltmelerine sunulmuş. Mart ayı içerisinde filmin oyuncularının açıklanacağı ve çok geç olmadan filmin ön prodüksyon çalışmalarına başlanacağı düşünülüyor.

Ne diyelim, hayırlı olsun ve Batman draması artık bitsin! Sana ihtiyacımız var Batsy, tatmin edici bir çizgi roman filmi izlemeyeli çok oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum