Battlefield 1'in Çanakkale Savaşı DLC'si Turning Tides'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Sızan tarihler doğruymuş.

 Battlefield 1'in yeni eklentisi Turning Tides'ın çıkış tarihi belli oldu. Battlefield oyuncuları Turning Tides içeriklerine aralık ayının ortalarından itibaren ulaşabilecekler. Hatta daha da spesifik olmak gerekirse Premium Pass'iniz varsa 11 Aralık'tan itibaren oynamaya başlayabileceksiniz.

Turning Tides DLC'sinde Çanakkale Savaşı'nda geçen yer, hava ve deniz savaşları yer alıyor. Cape Helles (Seddülbahir) ve Achi Baba (Alçıtepe) isimli iki yeni harita olacak ve bu haritalarda yeni bir operasyon (Gelibolu) olacak.  Tabii ki hem İngiliz/Anzak tarafında hem de Osmanlı tarafında yer alma şansımız var.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (20 Kasım - 26 Kasım)

Tabii ki bu paketle birlikte yeni eşyalar ve sınıflar ve hatta yeni bir araç da oyuna ekleniyor. L-Sınıfı Destroyer, altı yeni silah ve bir yeni elit sınıfı daha oyuna eklenecek. DLC'nin ikinci dalgasıysa Ocak 2018'de oyuncularla buluşacak ve savaşı Zeebrugge ile Heligolan Blight haritalarına, Kuzey Denizi'ne taşıyacak. 

> Kaç Para Bir Darth Vader?

Tüm bunlara ek olarak They Shall not Pass ve In the Name of the Tsar DLC'leri halihazırda Battlefield 1'e sahip olan oyuncular için 22 Kasım - 4 Aralık ve yine 8-10 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum