Battlefield 1'in Rupture Haritası Ücretsiz Oldu

Yeni oyun modu da yolda.

EA, Battlefield 1 için ana oyun sahiplerine bugünden itibaren bazı haritaları ücretsiz vermeye başladı. Oyunun ilk genişleme paketi They Shall Not Pass'te bulunan Rupture haritası, bu pakete sahip olmayanlara ücretsiz oldu. İkinci Marne Savaşı zamanında bulunan haritanın Behemoth'u denilen en güçlü ekipmanı Char 2C tankı.

EA "Mayıs ayında, Fransız ordusunun çetin gazileriyle, anavatanlarının acımasız bir savunmasını yaparak daha fazla harita üzerinde oynayacaksınız." diyerek yeni haritaların da yolda olduğunu söylüyor. Haziran ayında da oyuncular "Shock Operations" adında yeni bir oyun modunu oynayabilecekler. 40 kişilik saldır-savun tarzı bir yapıya sahip olacak mod, oyunda hali hazırda bulunan Operations moduna benzese de sadece tek bir harita üzerine odaklanıyor. Bu mod Giant's Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge ve River Somme haritalarında oynanabilir olacak. Ana oyuna sahip oyuncular modu bu haritalarda deneyimleyebilecek.

> Battlefield V'te de Battle Royale Modu Bulunabilirmiş!

EA'nin Battlefield 1 için aylık güncellemeleri Haziran 2018'e kadar devam edecek. Bu güncellemeler oyundaki her şeyi kapsayabiliyor. Haziran ayında E3'ün gelmesiyle birlikte EA artık odağı yeni Battlefield üzerine çekmeye çalışacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum