Battlefield 2042 Hileleri Şimdiden Hazır, Yakında Satışa Çıkıyor

Hileciler işi sıkı tutuyor

Battlefield 2042'nin çıkmasına daha iki ay var, 9 Haziran'da duyurulan oyunun çıkış tarihi 22 Ekim olarak açıklanmıştı. Ancak bir hile üreticisi hiç vakit kaybetmeden DICE'ın bu yeni oyunu için aimbot, ESP tarzı oyuncu yeri tespiti vs gibi özellikler içeren hile paketini geliştirdiğini açıkladı bile. Hile paketi oyunun betası ön sipariş verenlere açıldığı anda satışa sunulacakmış.

iWantCheats sitesi Battlefield 2042 hilelerini ballandıra ballandıra anlatıyor. Bu hileler sadece oyunun PC versiyonunda çalışıyormuş ve denemeye başlamak için de öncelikle oyuna sahip olmanız gerekiyor tabii. Yapabildikleri arasında aimbot zaten en dikkat çekeni. Bu sayede düşmanları "gelişmiş ESP" sayesinde görebilecek, tek bir tuşa basarak o düşmana kilitlenebilecek ve yine tek ateşle öldürebileceksiniz. Bunu yaparken hedefin yakınında olmanıza gerek bile yok, haritanın diğer ucundan bile işe yarıyor bu hack.

ESP özellikleri arasında haritada nerede ne eşya olduğunu gösteren eşya radarı, oyuncuların isimlerini gösterme özelliği, oyuncuların sizden ne kadar uzak olduğunu görme gibi hileler var.

Bu sitede 2006 yılındaki Battlefield 2142'den beri Battlefield oyunları için hile satıyor, yani hem oyuna, hem de motoruna son derece hakimler. Bu yüzden de 15 senelik tecrübelerini kullanarak bu kadar hızlı bir hile sistemi geliştirebilmişler.

Battlefield V hilelerini aylık 30$ karşılığında sunuyorlardı, bakalım Battlefield 2042 keyfini baltalamak ne kadar olacak?

YORUMLAR
cavegamer3530
25 Ağustos 2021 13:23

crossplay olacakmışmı?

Beoniki
25 Ağustos 2021 12:27

Ben burada hile haberi değilde hile reklamı görüyorum. Sitenin linki verilmiş, alacağınız ürünün ne yapabileceğinden, dikkat çekici özelliklerinden bahsedilmiş, en sonunda da 2006'dan beri hile üretiyorlar güvenilebilir diyip ürünün fiyatıda verilmiş. Bravo siteden haber olmayan insanlarada böylelikle hedef gösteriyorsunuz.

Atlas Estrella
24 Ağustos 2021 19:42

E, oyunu geliştirenlerin eli armut mu topluyor? Bu hileleri engellemeyecekler mi?

Parolamı Unuttum