Battlefield 6'dan Yepyeni İddialar Geldi

Seriye reboot mu geliyor?

Battlefield'ın yeni oyunu ile ilgili haberler gündeme bomba gibi düştü! VGC'ın, tanınan ve güvenilen kaynaklardan olan Tom Henderson'dan aldığı bilgilere göre Battlefield 6 tüm seriye reboot atacak. İddialara göre DICE, yeni oyun ile birlikte 128 kişilik sunucuları da devreye alacak.

Tom Henderson'ın kendi YouTube kanalından yayınladığı videoda paylaştığı bilgiler dikkat çekici. Henderson'a göre Battlefield 6 ile birlikte seri Battlefield 3'ün ana hikayesine geri dönmüş olacak. Yani yeni oyun ile birlikte modern zamanlara tekrar geri dönüş yapmış olacağız.

Henderson, oyunun "çapraz jenerasyon" olacağını da vurgulamış. Yeni nesil Battlefield hem Xbox One hem de Playstation 4 üzerinde çalışacak. Bu versiyonların oyunun tam gücünün açığa çıkmasını engellemeyeceğini ifade eden YouTuber, 128 kişilik sunucuların bu konsollarda bulunmayacağını da belirtiyor.

Yine de bunların sadece birer iddiadan ibaret olduğunu hatırlatmakta fayda var. Henderson her ne kadar güvenilir bir kaynak olsa da dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek. Bakalım ilerleyen günlerde EA ya da DICE'tan nasıl bir açıklama gelecek?

YORUMLAR
Zarathur
19 Ocak 2021 23:33

Konu EA ise çok fazla güvenmemek lazım bence. Oyunu çıkarır hikaye modunu DLC olarak sunarlar:)

Parolamı Unuttum