Battlefield 6'nın Mayıs Ayında Tanıtılabileceği Söyleniyor!

Merakla bekliyoruz

EA Play'in Xbox Game Pass PC'ye gelmesi ile birlikte kendimi bir anda Battlefield evreninin içerisinde bulmuş durumdayım. Oyunları da bu kadar sevince şu sıralarda gözüm kulağım, yeni Battlefield oyunu hakkındaki tüm iddialara direkt olarak çekiliyor. 128 kişilik sunucular ile geleceği iddia edilen oyun, beklediğimizden yakın zamanda bizlerle olabilir.

Yeni iddialar, sevdiğimiz ve güvendiğimiz, Jeff Grubb'a ait. Daha önce bizlerle Age of Empires hakkında yeni bilgiler duyabileceğimizi paylaşan Grubb, bu açıklamasında da haklı çıkmıştı. GamesBeat yazarı bu kez kendi yayınında Battlefield 6'nın Mayıs ayında tanıtılabileceğini açıkladı.

Yayınında bu iddiaları EA içerisindeki kaynaklarından aldığını belirten Grubb, geliştiricinin E3 öncesi bazı planlarını tanıtmak istediğinin altını çizmiş. Hala net bir şey söyemenin mümkün olmadığını belirten Grubb, yine de Mayıs ayının Battlefield 6 için en yakın tarih olduğu görüşünde.

Tabii şimdilik Electronic Arts'dan resmi bir açıklama gelmediğini de ifade etmek gerek. Yani bu söylemler sadece iddialardan ibaret ve dereyi görmeden paçayı sıvamamakta fayda var. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum