Bayonetta 3'te Bayonetta'yı Jennifer Hale Seslendirecek

Bu sefer Hellena Taylor yok

Bayonetta 3'te Bayonetta'nın yeni sesi olarak Jennifer Hale'i duyacağımız teyit edildi. Oyunun yönetmeni Yusuke Miyata, Game Informer'a verdiği röportajda bu bilgiyi paylaştı.

2021 Eylül ayında Bayonetta 3 duyurulduğunda Hellena Taylor, "Sen bir ikonsun Hellena, Bayonetta'yı senin muhteşem sesin olmadan hayal edemiyorum" şeklindeki bir mesaja "bunu yapmak zorunda kalabilirsin" şeklinde cevap verince zaten şüpheler oluşmuştu.

Hellena Taylor bugüne kadarki tüm Bayonetta'larda ana kahramanı seslendirmişti. Üçüncü oyunda ise bu görev yine bir başka tecrübeli isim olan Hale olacak.

Jennifer Hale'i Baldur's Gate, BioShock Infinite, Mass Effect, Metal Gear Solid, Metroid Prime, Overwatch, Star Wars: Knights of the Old Republic gibi oyunlardan tanıyoruz. Planescape: Torment'te Fall-From-Grace ve Deionarra'yı, Metroid Prime üçlemesinde Samus Aran'ı, Metal Gear Solid serisinde Naomi Hunter ve Emma Emmerich'i seslendirmiş bir isim. Hatta Mass Effect'teki rolünü de söyleyeyim: kadın Shepard!

Tabii serinin hayranları hiç şüphesiz bir süre yabancılık çekeceklerdir ama vardır PlatinumGames'in bir bildiği.

Bayonetta 3, 28 Ekim'de Switch'e özel olarak çıkacak.

YORUMLAR
biwaly
7 Ekim 2022 09:37

Aga bu oyunu sırf kadın var diye seviyorlar, mesela Metal Gear Rising adeta kesip biçme benzetimi olduğu halde erkek var diye sevmiyorlar. Sonuç olarak pornomsu boş boş oyunlar çıkarıyorlar. İnsanların azgın olmasını engelleyecek bir çözüm bulmalı. Artık virüs mü yaymalı, sularına ilaç mı atmalı bilemiyorum ama böyle dünya olmaz ayol. :)

Parolamı Unuttum