Beavis And Butt-Head, Z Kuşağı İçin Geri Dönüyor!

Yeni nesle uyarı: Bu ikili rol model değildir!

1990'ların efsanevi çizgi film serilerinden Beavis and Butt-Head, aykırı yapısı ve 90'lar ruhunu tam anlamıyla yansıtması nedeniyle bir döneme damga vurmayı başarmıştı. O dönemlerde çocuk olan bugünün yetişkinleri için unutulmaz bir yere sahip olan seri, artık Z kuşağına hitap edecek. Comedy Central, tamamen yenilenmiş iki sezon için hazırlıklara başladı.

Serinin yaratıcısı Mike Judge yeniden projenin başına geçti ve iki ana karakteri de seslendirecek. Ancak bu yeni versiyon Beavis and Butt-Head, sadece yeni bölümlerden ibaret olmayacak. 1993 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, sekiz sezon boyunca Teksaslı iki aykırı ergenin maceralarını konu almıştı. Yeni versiyon ile birlikte iki karakterin modern dünyaya uyarlanmasına da tanıklık edeceğiz. 

"Bu yeni versiyonda Beavis ve Butt-head, kendileri için tamamen yeni olan Z kuşağına giriş yapacak. Yeni ve eski hayranları ilgilendiren konularla, hem X kuşağından ebeveynler, hem de onların Z kuşağı çocukları bağ kurabilecek." açıklamasıyla yeni sezonların yolda olduğunu duyuran Comedy Central'in gündem ile alakalı yeni konular bulması çok da zor gözükmüyor. 

Mike Judge da geri dönüşün zamanlanmasından oldukça memnun gözüküyor. "Görünüşe göre yeniden aptallaşmak için doğru zamandayız." diye konuşan Judge'ın yeni nesil kahramanlara nasıl bir şekil vereceği ise henüz belli değil. Beavis ve Butt-Head'in yeni nesil halleri tekrar ergen mi olacak, yoksa onların da büyüdüğüne tanıklık mı edeceğiz henüz bilmiyoruz. Ancak bana göre ikilinin bu yıllarda ergen olarak var olması Z kuşağı ile bağ kurmak için daha akılcı olacaktır. Muhtemelen Judge ve ekibi de bu yolda ilerleyeceklerdir.

Beavis ve Butt-Head'in maceraları daha önce 2018 yılında yeniden çekilmeye çalışmış, ancak büyük bir başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Dizinin son olan başarılı dönemi ise 2011'de yayınlanan ve asıl serinin sekizinci sezonu olarak geçen son sezondu. Şimdi ufukta tamamen yenilenmiş bir versiyon var ve yeni neslin bu çılgın ikiliye nasıl tepki vereceği büyük merak konusu. Yeni nesle uyum sağlamak isteyen Beavis ve Butt-Head umarım özlerinden çok fazla şey kaybetmezler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum