Beklenen PS5 Etkinliği Önümüzdeki Hafta Gerçekleştirilecek

3 Haziran'da PS5'e ilişkin merakımız bir nebze giderilecek

Bir süredir Sony’nin yeni nesil konsol ile ilgili etkinliğini ne zaman gerçekleştireceğine ilişkin iddialar paylaşılmaktaydı. Haziran’ın ilk haftasında olacağı üzerinde odaklanıyordu bu iddialar, kimileri 4 Haziran, kimileri ise 6 Haziran tarihini zikrediyordu. Ancak güvenilir kaynaklara dayandırılan son bilgilere göre bu etkinlik 3 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Oyun medyasının önde gelen isimlerinden olan Jason Schreier ve Takashi Mochizuki, bu tarihi zikrederken onlara bir diğer bilindik isim Jeff Grubb da katılıyor. Sonuçta bu isimler sağlam bir kaynağa dayanmadan bu kadar net bilgiler paylaşmayan isimler ve bu da resmi duyuru gelmemiş olsa da bu tarihin büyük oranda teyit edildiği anlamına geliyor.

Yeni nesil konsol ile birlikte gelecek oyunlar, bu konsola özel olarak çıkış yapacak oyunlar, konsolun çıkış takvimi ve fiyatı gibi pek çok merak edilen nokta var.Sony, PS5 hakkında her şeyi bu etkinlikte açıklamayacak belki, ama yine de pek çok soru işaretinin ortadan kaldırılacağını tahmin ediyoruz.

Elbette COVID-19 salgını nedeniyle planlarda sık sık değişiklik yapıldığını, çıkış yapacak bir oyunun son anda ertelendiğini veya bir etkinliğin tamamen iptal edildiğini görebiliyoruz. Ama burada benzer bir durum yaşanmayacağını umut ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum