Belalı Komşu Mr. Peterson'la Yeni Maceramız Hello Neighbor 2, Yıl Sonunda Geliyor

Tanışacağımız yeni yüzler var

2000’li yılların başında, keyifli bir bulmaca-strateji oyunu serisi girmişti hayatımıza: Neighbours From Hell. Komşumuzun evine girip, onun başına türlü bela açıyor ve bu sayede kendisinden habersiz olarak yaptığımız bu TV programının reytinglerini yükseltmeye çalışıyorduk. Aynı bölümleri tekrar tekrar oynamaktan sıkılmadığımız, reytingleri tavan yaptırmak için elimizden gelen gayreti gösterdiğimiz oyunlardı.

Sonrasında, bize o günleri hatırlatan, "komşunun evine gizlice girip ortalığı karıştırma" temalı bir başka oyun geldi; Hello Neighbor. Ama bu sefer işler biraz daha farklıydı. Komşuyu komik durumlara düşürdüğümüz ve eğlendiğimiz NFH oyunlarının aksine, bu sefer komşunun bodrumunda sakladığı sırları açığa çıkarmaya çalışıyor, bunu yaparken de gerilimli anlar yaşıyor, komşunun türlü tuzağından kurtulmak için çaba harcıyorduk.

Şimdiyse devam oyununun çıkış tarihi belli olmuş durumda; bunun için bir de fragman paylaşıldı:

Hello Neighbor 2’de, Quentin isimli bir gazeteciyi yöneteceğiz. İlk oyundaki karakterimiz Nicky Roth’un da aralarında bulunduğu kayıp çocuk vakalarını incelemek üzere Raven Brooks’a gelen kahramanımız, Mr. Peterson ve evini mercek altına alacak; ama bununla da yetinmeyecek. Karşılaşacağı yeni simalar var ve bu macerada kullanacağı yeni oyuncaklar da kendisini bekliyor; ayrıca 4 ayaklı dostlarımızdan da yardım alabilecek.

Hello Neighbor 2, ön siparişe açılmış durumda, ön sipariş verenler an itibariyle oyunun betasına da katılabiliyorlar. Oyunun çıkışını bekleyenlerin takvimlerine not edecekleri tarih ise, 6 Aralık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum