Ben Affleck, Batman Rolünden Vazgeçme Sebebini Açıkladı

Stresten uzak durmak lazım

Ben Affleck, yazarlığını ve yönetmenliğini yapacağı, hatta başrolünde de Batman olarak oynayacağı The Batman filminden neden uzaklaştığını açıkladı.

Normalde The Batman filmi Justice League sonrasında geçen olayları anlatan bir solo film olacaktı. Ancak Justice League'in nasıl felaketle sonuçlandığı hepinizin malumu, senaryosu baştan yazıldı, bir sürü sahnesi baştan çekildi, Zack Synder projeden ayrılınca yeri Avengers yönetmeni Joss Whedon ile dolduruldu. Ama sonuçta ortaya iyi bir film çıkmadı. Affleck de nihayet bu DC filminde yaşadığı tecrübenin, Batman rolünde devam etmeme ve kendi solo filminden vazgeçme kararının başlıca sebebi olduğunu açıkladı.

New York Times'a konuşan Affleck, The Batman'in senaryosunu yazmış olduğunu ama sonra bir arkadaşının tavsiyesi üzerine filme devam etmemeye karar verdiğini söylüyor. "Bir arkadaşıma The Batman senaryosunu gösterdim. Senaryonun çok iyi olduğunu, ama aynı şeyleri yaşarsam (Justice League'den bahsediyor) kendimi ölene kadar alkole vereceğimi düşündüğünü söyledi" demiş Affleck.

Ben Affleck daha önce de alkol bağımlılığı geçirmiş ve rehabilitasyona katılmış bir isim. "Uzun zamandır alkolu ölçülü biçimde kullanıyorum. Zamanında evliliğim kötü gitmeye başladığında git gide daha fazla içmeye başlamıştım, bu da daha fazla sorun yaratmıştı" diyor ünlü aktör. Dolayısıyla kendisini strese sokacak, yeniden alkole sarılmasına neden olabilecek şeylerden uzak durmak istediği de çok açık.

Affleck ayrılma kararı aldıktan sonra The Batman çalışmaları devam etmiş ve Batman rolüne Robert Pattinson getirilmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum